Negriežas starteris utt

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

Post Reply
Bayo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Negriežas starteris utt

Post by Bayo »

Video es iesleedzu aizdedzi, pagaidu kad nodziest t' lampiņa un sleedzu, lai startee, izdziest paneļgaisminjas, noliekot kameru uz spaarna, veel paaris reizes pagriežu uz startēšanu.
uzgriezhat skaļāk skaņu, lai var dzirdeet kko.
Video: http://foto.inbox.lv/bayon/Drapaks/Picture.avi
viss bija ok. atbraucu uz skolu, peec 3h braucu prom, normaali pielaizu, viss ok, pabraucu 500m un pie dzelzcelja paarbrauktuves uz 1min noslaapeeju un pēkšņi vairs nevar pielaist- taa kaa viģikaa. Starteris negriezas, signene sāk bļaustiities, jo tai elektriiba nepienaak, bet kkas klakšķ un dūc- kā viģikā. Tieši šitā patās bija pirms 6meen, notiiruju klemmes un viss bija ok, tagad gan nekaa. Kurā vietā varētu buut vaina? ko pamēģināt izdarīt? un, kad iestumj, itkaa pielec, bet kautvai turot gaazi griidaa, tik un taa leenaam noslaapst
sejejs

Post by sejejs »

Masas nav un nav viņa - KAUTKUR. :lol:
Meklē. :)
V8 Twin Turbo & VS-412
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Pēc tās dūkšanas izklausās, ka bendiks nedabon ievilkt starteri :hmmm:
Pēc tās siģenes pik-pik izklausās vienkārši, ka aķis tukš.

Iesākumā uzlādē aķi, vai no ejošas mašīnas uzliec citu :wink: Pēc redzētā video ņemos spriest, ka klemes bij tā apaugušas, ka nedabūja aķi uzlādēt, vai arī ģenerātors izbeidzies.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Bayo

Post by Bayo »

Juzix wrote:Iesākumā uzlādē aķi, vai no ejošas mašīnas uzliec citu :wink: Pēc redzētā video ņemos spriest, ka klemes bij tā apaugušas, ka nedabūja aķi uzlādēt, vai arī ģenerātors izbeidzies.
nu bet man tachu vareeja ideaali pielaist un peec 2min vispaar nevareeja, tad jau buutu bijusi juutama aķa izbeigsanaas, nejau pa 2min vins izbeidzaas no normaali pilna :roll:
laurisko

Post by laurisko »

Visvairāk tomēr izklausās ka kautkāds nekontakts ira!
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Bayo wrote:
Juzix wrote:Iesākumā uzlādē aķi, vai no ejošas mašīnas uzliec citu :wink: Pēc redzētā video ņemos spriest, ka klemes bij tā apaugušas, ka nedabūja aķi uzlādēt, vai arī ģenerātors izbeidzies.
nu bet man tachu vareeja ideaali pielaist un peec 2min vispaar nevareeja, tad jau buutu bijusi juutama aķa izbeigsanaas, nejau pa 2min vins izbeidzaas no normaali pilna :roll:
Ja tev klemes bij apaugušas, tad varēja gan, jo jau pirms pirmās startēšanas viņš nebija riktīgi pilns. Tad Tu pabrauvi nelielu gabaliņu ar ieslēgtām gaismām+radio+loga apsilde+hvz kāds patērētājs un tas sprieguma daudzums nebija pietiekams lai tiktu cauri tam ķēpai.

Uzliec citu aķi un tad filozofēsim tālāk :wink:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Bayo

Post by Bayo »

Sataisiiju. Paldies par padomiem. ;) Bija pushu ģenerātora vads. No sākuma biju atmetis variantu, ka aķis tukšs, jo uzskatiiju, ka tikai pa 1min. nevar izlaadeeties no taada, ka ideaali griez starteri liidz taadam staavoklim, ka pat to nespeej pakustinaat, uzskatiiju, ka veel pa starpai tachu jaabuut, ka vaargāk griež. Pirms guleetieshanas nevareeju samierinaaties, ka buus jaavelk uz servisu- baigais cakars un, ka buus atkal ar autobusu jaabrauc, bet, ar autobusu braucot, man slinkums pirkt biļeti un jaataupa nauda degvielai :D , taapeec veel aizgaaju pačekot, atradu vainu, biju baigaa starā! :D, jo bez mašīnas ir
šausmiigi :roll:
Rolis

Post by Rolis »

Bayo wrote:Sataisiiju. Paldies par padomiem. ;) Bija pushu ģenerātora vads. No sākuma biju atmetis variantu, ka aķis tukšs, jo uzskatiiju, ka tikai pa 1min. nevar izlaadeeties no taada, ka ideaali griez starteri liidz taadam staavoklim, ka pat to nespeej pakustinaat, uzskatiiju, ka veel pa starpai tachu jaabuut, ka vaargāk griež. Pirms guleetieshanas nevareeju samierinaaties, ka buus jaavelk uz servisu- baigais cakars un, ka buus atkal ar autobusu jaabrauc, bet, ar autobusu braucot, man slinkums pirkt biļeti un jaataupa nauda degvielai :D , taapeec veel aizgaaju pačekot, atradu vainu, biju baigaa starā! :D, jo bez mašīnas ir
šausmiigi :roll:
un tagat :jack: :D :D
Mitsubishi Lancer EVO IV RO-32
Seat Leon FR TDI (daily car) RO-23
Honda Jazz 1986 b18 (drag car) RO-29
KTM SMV-R 690 (SuMo) TF-94
Jawa 350 Jubi

Auto, moto u.c. detaļu labošana, krāsošana PM
Post Reply