Nodevu 328 bremžu pārlasīšanai pie RUW. Suporti tiks nostrūkloti. Tagad vajag izdomāt krāsu kādā krāsot. Sākumā domāju sudraba, bet redzot bildes sapratu, ka neizskatās nekā.. :neka:
Šobrīd aktuālie varianti sarkans vai dzeltens.
Sarkani:
Dzelteni:
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
gt99 wrote:Abiem variantiem nav nekādas vainas. A tur var jebkuru krāsu pielasīt? Man liekas varētu būt uz tumša auto intersants tumši violets. Bet nu vajag pareizo toni atrast.
gt99 wrote:Abiem variantiem nav nekādas vainas. A tur var jebkuru krāsu pielasīt? Man liekas varētu būt uz tumša auto intersants tumši violets. Bet nu vajag pareizo toni atrast.
violeta metālika būtu ideāli!
Tā ir pulverkrāsa tā ka metālika izpaliek.
Pašam kaut kā uz dzelteno sāk vilkt. Nav kā visiem, tā teikt..
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
violeta metālika būtu ideāli!
Tā ir pulverkrāsa tā ka metālika izpaliek.
Pašam kaut kā uz dzelteno sāk vilkt. Nav kā visiem, tā teikt..
nez, man liekas, ka būs garām... manuprāt vajag kaut ko tumšu. tiešām interesanti būtu violeti, bet ļoti ļoti tumši violeti
Hmm .. vai nu melni vai dzelteni ..
lai gan es vairāk sliegtos uz dzelteniem .. hmm .. bet tur arī jāizvēlas krāsu tonis, tā lai neizskatās pēc šķūņa ..
ar sarkano manuprāt ir grūtak aizšaut garām .. :neka:
mošs vnk nopērc bRembo un miers ? :neka: tur viss ir pareizi
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Ja dzeltenus, kas tev vinjus visu laiku tiiriis?!
Ja sarkani tad taakaa visiem!!
HVZ es saveejam nokraasoju sarkanus... taapat melni palika, pa ledu kraameejot... :neka:
imho kko uz sudraba/gunmetal pusi vajag.
Ja regulāri tīrīsi (ko neapšaubāmi būs jādara arī ar citām krāsām) būs zašibis!
Ja gribi krāsainus, imho der arī zāles/salātzaļā krāsa.
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn