Piesēdās viena puse!
Moderator: gacciZm
Piesēdās viena puse!
Karoč nobraucu no trases un ieraudzīju, ka labā mašīnas puse ir par ~1-2cm zemāka nekā kreisā. pašūpinājām, it kā viss ok. izbraucu uz ceļa, nekādi lieki trokšņi, vadās tāpat kā pirms tam, šūpoties nešūpojās, apstājos lai paskatītos kas un kā - izskatās, ka abas puses vienādi, tā vairākas reizes stājos skatīties - brīžiem izskatās, ka viss ok, brīžiem, ka labā puse ir zemāk. kas varētu būt pie vainas? kādas ir pazīmes, kad pārlūst atspere?
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Piesēdās viena puse!
Pazimes:mpb wrote:Karoč nobraucu no trases un ieraudzīju, ka labā mašīnas puse ir par ~1-2cm zemāka nekā kreisā. pašūpinājām, it kā viss ok. izbraucu uz ceļa, nekādi lieki trokšņi, vadās tāpat kā pirms tam, šūpoties nešūpojās, apstājos lai paskatītos kas un kā - izskatās, ka abas puses vienādi, tā vairākas reizes stājos skatīties - brīžiem izskatās, ka viss ok, brīžiem, ka labā puse ir zemāk. kas varētu būt pie vainas? kādas ir pazīmes, kad pārlūst atspere?
1.Viena puse skibaka

2. Paceljot uz dankrata redz saluzusu atsperi

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
ok, braucot nekas nemainās? kas notiek, ja ar salūzušu atsperi pārvietojas? kas vēl varēja izbeigties?Wu-Ryder wrote:Pazimes:mpb wrote:Karoč nobraucu no trases un ieraudzīju, ka labā mašīnas puse ir par ~1-2cm zemāka nekā kreisā. pašūpinājām, it kā viss ok. izbraucu uz ceļa, nekādi lieki trokšņi, vadās tāpat kā pirms tam, šūpoties nešūpojās, apstājos lai paskatītos kas un kā - izskatās, ka abas puses vienādi, tā vairākas reizes stājos skatīties - brīžiem izskatās, ka viss ok, brīžiem, ka labā puse ir zemāk. kas varētu būt pie vainas? kādas ir pazīmes, kad pārlūst atspere?
1.Viena puse skibaka![]()

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Braucot, pa bedrēm, bruģi mēdz garbēt.Wu-Ryder wrote:Pazimes:mpb wrote:Karoč nobraucu no trases un ieraudzīju, ka labā mašīnas puse ir par ~1-2cm zemāka nekā kreisā. pašūpinājām, it kā viss ok. izbraucu uz ceļa, nekādi lieki trokšņi, vadās tāpat kā pirms tam, šūpoties nešūpojās, apstājos lai paskatītos kas un kā - izskatās, ka abas puses vienādi, tā vairākas reizes stājos skatīties - brīžiem izskatās, ka viss ok, brīžiem, ka labā puse ir zemāk. kas varētu būt pie vainas? kādas ir pazīmes, kad pārlūst atspere?
1.Viena puse skibaka![]()

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nekas nenotiek, sencim kādreiz kadettam pārlūza, tai laikā nekur nevarēja dabūt un šams kādu pusotru mēnesi nobrauca.mpb wrote: ok, braucot nekas nemainās? kas notiek, ja ar salūzušu atsperi pārvietojas? kas vēl varēja izbeigties?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
mļe, nebūs vairs sēdināts, ja atsperei čau. it kā nekas negrab un tā... eh, rīt jāatrod laiks, jāpaceļ augšā un jāpalūrJuzix wrote:Nekas nenotiek, sencim kādreiz kadettam pārlūza, tai laikā nekur nevarēja dabūt un šams kādu pusotru mēnesi nobrauca.mpb wrote: ok, braucot nekas nemainās? kas notiek, ja ar salūzušu atsperi pārvietojas? kas vēl varēja izbeigties?

- Wu-Ryder
da nekko, iedomajies, ka vienkarsi kads 1 vai 2 vijumi mazak, un tie ka snoluzisi kautkur tirinaas. Ja neklab, negrab, nestrikjejas poh.mpb wrote:vēl jautājums - ko es varu sapist, ja braucu ar salaustu atsperi?

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
toč jāatrod rīt brītiņš, jānoņem rats un jāpaskatās... jāizkrauj riepas no bagažnieka, u.t.t., bet tas jau nevarētu būt cēlonis.Wu-Ryder wrote:da nekko, iedomajies, ka vienkarsi kads 1 vai 2 vijumi mazak, un tie ka snoluzisi kautkur tirinaas. Ja neklab, negrab, nestrikjejas poh.mpb wrote:vēl jautājums - ko es varu sapist, ja braucu ar salaustu atsperi?

- Wu-Ryder
Pasties ari vai stabilizatora stienis ir sava vietaa, mb atsaite noluzusi.mpb wrote:toč jāatrod rīt brītiņš, jānoņem rats un jāpaskatās... jāizkrauj riepas no bagažnieka, u.t.t., bet tas jau nevarētu būt cēlonis.Wu-Ryder wrote:da nekko, iedomajies, ka vienkarsi kads 1 vai 2 vijumi mazak, un tie ka snoluzisi kautkur tirinaas. Ja neklab, negrab, nestrikjejas poh.mpb wrote:vēl jautājums - ko es varu sapist, ja braucu ar salaustu atsperi?
Man pazistama persona 3-4 men ar salauztu atsperi gazeja

(c) 3BMotorsport
ja pārlūst atsaite, vai varētu būt tā, ka brīžiem ir liekas, ka ir ok, brīžiem nē?Wu-Ryder wrote:Pasties ari vai stabilizatora stienis ir sava vietaa, mb atsaite noluzusi.mpb wrote:toč jāatrod rīt brītiņš, jānoņem rats un jāpaskatās... jāizkrauj riepas no bagažnieka, u.t.t., bet tas jau nevarētu būt cēlonis.Wu-Ryder wrote:da nekko, iedomajies, ka vienkarsi kads 1 vai 2 vijumi mazak, un tie ka snoluzisi kautkur tirinaas. Ja neklab, negrab, nestrikjejas poh.mpb wrote:vēl jautājums - ko es varu sapist, ja braucu ar salaustu atsperi?
Man pazistama persona 3-4 men ar salauztu atsperi gazejaEs corradam ar lecot slauzu vienu pakaljejo, bet man delj ta ka mezonigi ciets vins, nekas isti nemainijaas.

- Wu-Ryder
Velnc vinu zinmpb wrote:ja pārlūst atsaite, vai varētu būt tā, ka brīžiem ir liekas, ka ir ok, brīžiem nē?Wu-Ryder wrote:Pasties ari vai stabilizatora stienis ir sava vietaa, mb atsaite noluzusi.mpb wrote:toč jāatrod rīt brītiņš, jānoņem rats un jāpaskatās... jāizkrauj riepas no bagažnieka, u.t.t., bet tas jau nevarētu būt cēlonis.Wu-Ryder wrote:da nekko, iedomajies, ka vienkarsi kads 1 vai 2 vijumi mazak, un tie ka snoluzisi kautkur tirinaas. Ja neklab, negrab, nestrikjejas poh.mpb wrote:vēl jautājums - ko es varu sapist, ja braucu ar salaustu atsperi?
Man pazistama persona 3-4 men ar salauztu atsperi gazejaEs corradam ar lecot slauzu vienu pakaljejo, bet man delj ta ka mezonigi ciets vins, nekas isti nemainijaas.

(c) 3BMotorsport
aizmugurē! jā, to es laikam aizmirsu pateiktmibins wrote:Mersim izgriezot stuuri liidz galam var apskatiit vai atspere ir pliisusi vai nav.
Nav nemaz jaacelj augshaa!

- jūdass
man viena atspere bija pamanījusies salūzt 2 vietās. Salūzusi atspere, starp citu, bija pirmais ko vakar padomāju, bet negribēju "nakarkaķ"
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Ответ, к сожалехию, не да.
a kurā brīdi diez tas notika? mošk es ar tādu jau atbraucu? vienkārši iepriekš nebiju pamanījis. ko tur "nakarkaķ", tak tādas lietas ir jāsakajūdass wrote:man viena atspere bija pamanījusies salūzt 2 vietās. Salūzusi atspere, starp citu, bija pirmais ko vakar padomāju, bet negribēju "nakarkaķ"

man e36 kad likun seedinaataas izraadijaas ka viena tikai nav saluuzusi! Braucu ka dievs un nekaada vaina nebija!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
nu jāpaskatās tā vai tā, negribētos kādu nejauku pārsteigumu.kalnins wrote:man e36 kad likun seedinaataas izraadijaas ka viena tikai nav saluuzusi! Braucu ka dievs un nekaada vaina nebija!