Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Re: Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Nu un aizvakar aizmetināju, kapotam to caurumu un nahrinizēju gaisa tvērēju. Uz ātro uzmesta špaktele un lielos vilcienos uzslīpēta, pēc kā tika sagruntēts un ar smilšpapīru savilktas švīkas, lai nebūtu tā, ka vienā vietā ķipa sasēdies - bet nu viss būs sasēdies. Kā arī krāsa tika samaisīta no pieejamām, kas tika sakasīta pa trauciņiem no citiem klientiem pārpalikums!
Šodien no stūra tika izvilkts 1.6 turbo no xr3 ,kurš bija noaudzis ar putekļiem. Un nolemts par pārlasīšanu.Tad arī ķēros klāt un pilnībā izjaucu. Plus uz beigām nostrūkloju kartera vāku. Smiltis arī bija aizķērušās kāda saujiņa un kaut kad sen atpakaļ biju pircis pistoli. Rezultāts bildēs.
Plāni ir ielikt sarkanajā mk2 ar normālām sprauslām un iespējams 1.8 16v vadību, kas man plauktā mētājas.
Plāni ir ielikt sarkanajā mk2 ar normālām sprauslām un iespējams 1.8 16v vadību, kas man plauktā mētājas.
Sveiki visiem. Šodien jālaiž uz "Rullīti" paskriet. Vakar apauts ar Toyo r888 nebūs tas labākais variants jo ir pāvēs ārā ,bet būs labāk kā vasarenes. Nu un vakar arī vakarā pamēģināts un domāju būs labi galvenais startu nenogulēt, jo distance īsa.
- semigallss
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
un kā gāja? biju tur tikai 25tajā.
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
Nu griezties griežas labi esmu apmierināts par izdarīto! Saķere bija slikta ar visām toyām un sanāca dažreiz pārgriezt līdz ar to otrajā Roba nevarēju ielikt. Palikuši bez godalgotās. Bet tie braucieni, ko saslēdzās bija labi pat ļoti biju līdzvērtīgs ar honda b20 EG buņdžā kurām virs 200hp.
Sestdien no rīta uz Igauniju tad manis ,kas ar laikiem un redzēšu visam šim ieguvumu.
Sestdien no rīta uz Igauniju tad manis ,kas ar laikiem un redzēšu visam šim ieguvumu.
- Puperdupers
Ar kārbu tev kaut kas bija darīts? Slinkums meklēt pa topiku 

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
Nu un beigu beigās Nonācu pie tā,ka man bija brīvkustība krustiņam pie kārbas,ko jau sen vajadzēja novērst. Tad nu vakar ķēros klāt. Panemu degvielas kapara cauruli 8mm un rūdīta metāla cilindrīti, kurš labi sacerēja ar kapara caurulīti un pārurbu krustiņam ausu caurumus lielākus.
P.s. runājot par kārbu man stāv disel no 1.8 TDI . Jo xr2i kārba bija pamatā un baigi garā!
P.s. runājot par kārbu man stāv disel no 1.8 TDI . Jo xr2i kārba bija pamatā un baigi garā!
Tagad vēl dzinējs jaatsien ar kronšteinu lai pie pārslēgšanos stipri nestaigāt. Jau iepriekš abas dzinēja paduškas biju pielējis ar stiklu līmi,kas deva efektu, bet par īsu! Vajag ko nopietnāku! Ir ideja kā, bet nav idejas pret kuru vietu un jātēmē uz dzinēja augšdaļu, jo apakšā ir mjortvaks.
Esmu atpakaļ no Igaunijas, Haapsalu un ar kausu II.vieta ProA klasē:
- Attachments
-
- FB_IMG_1430725566593.jpg (35.53 KiB) Viewed 11158 times
-
- FB_IMG_1430725573324.jpg (36.87 KiB) Viewed 11158 times
-
- FB_IMG_1430725581101.jpg (39.02 KiB) Viewed 11158 times
- Puperdupers
kaa tur galaa beidzas tas pasaakums esti?
6dien aiskreejaam 2h paskatiijaamies kaa liist lietus un aizbraucaam gariem deguniem majaas.... bet obligaati braukshu veel... jo aparaati tur dikti nopietni un grribaas redzeet darbiibaa vinjus....
6dien aiskreejaam 2h paskatiijaamies kaa liist lietus un aizbraucaam gariem deguniem majaas.... bet obligaati braukshu veel... jo aparaati tur dikti nopietni un grribaas redzeet darbiibaa vinjus....
Sestdien laiks ap 17:00 noskaidrojās, bet pasākums bija atcelts un svētdien pat seja nodega uz lidlauka. nebija ļoti silti kādi 15grādi un vējiņš, bet iedegumu dabuju!! Beigu beigās pasākums bija ok! jā lielie monstri ir iespaidīgi un pašreiz vēl visi savuus nebija izvilkuši, jo sezona sākas tik nākamo mēnes tā pa īstam!!auvii wrote:kaa tur galaa beidzas tas pasaakums esti?
Jāmet ākstīšanos pie malas, jo tā skatīšanos tahometrās beidz nost un katru reizi savādāka pārslēgšanos. Nolēmu iepirkt mantiņu "shift lights", kas tiks uzinstalēts un saregulēts attiecīgi jaudas līknes parametriem.
- Attachments
-
- 515758391_185.jpg (54.51 KiB) Viewed 10967 times
- Puperdupers
A kam tev tādu regulējamu vajadzēja? Parastu spuldzi kaut varēji pielikt pie vadības bloka.
Bet kaut gan tie 15 eiro visu kompensē 

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38