AF pelēkais šķūnis
- Black President
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: AF pelēkais šķūnis
bet tad kāpēc vispār likt?-AF- wrote:krč doma kapēc nav visā garumā, jo tad nekādīgi neizvairīties no mūsu ceļu risēm, visu laiku kaut ko ķertu, vakar jau pabraucot pa čaka ielu dzirdēju kā šie pilda savu funkciju, un visi apkārtējie cilvēki dzirdēja kā tie "strāda" skaņa grebjot zemiman patīk
Tu joko vai kā? Es ne vienam nepakāsu tik pirmajā braucienā otrajā robā neieliku 
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Ar corollu skrejos kkad vasaras sakumā, tā iet ļoooti labi!! Bet līdz 100-110km/h tālāk nopūšās tas mazmotors. P.s corolla parasti ar slikiem 
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Nu bet Corolla ir fwdlolgej un sliki būtu kā = ar rwd ar bloķi. Tik nesakat, ka tā Corolla ir atmo??? 

- howitzer
- M30
- Been thanked: 2 times
Izklausās,ka 2005. gads ir atpakaļ.
Iedod labāk kādu video. 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Ir ir atmo kkāds nikns vvt dzinējs es nezinu kāds, varēju to apdzīt tikai ar 3 ātrumu ( liselinpoweeer)Volfsburgs wrote:Nu bet Corolla ir fwdlolgej un sliki būtu kā = ar rwd ar bloķi. Tik nesakat, ka tā Corolla ir atmo???
- Black President
- Spam addicted
- Been thanked: 0
Reti tur nebiju, jaaparaada spalvainie pauti
+ sen neesmu neko labojis, garlaicīgi 
Un jà pačots no rajona svarīgāks
Un jà pačots no rajona svarīgāks
Iesveidīšu pāris bildes no Chill n Grill pasākuma un pāris no svaiga skata ar jauniem alus turētājiem pie bufera

Jāpiemin ka vakara jautājums lietuviešiem un citiem man, bija kas man par motoru, skan kā dīzelis ar nolūzušu vienu klani, bet dodot grīdā labāk par blakus stāvošu Supru ar turbo 

Un jaunums

Jāpiemin ka vakara jautājums lietuviešiem un citiem man, bija kas man par motoru, skan kā dīzelis ar nolūzušu vienu klani, bet dodot grīdā labāk par blakus stāvošu Supru ar turbo 

Un jaunums