AF pelēkais šķūnis

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
-AF-
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: AF pelēkais šķūnis

Post by -AF- »

Rāvu rucīti tik stipri ka atvērās kaut kāda hidrolīnija virs bākas :emo:
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
J.K.jr.bad.

Post by J.K.jr.bad. »

:naac:

EBC Yellow stuff aizmugurei: 89.95EUr.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:offtopic:
EJANSONS
Been thanked: 0

Post by EJANSONS »

ja tik stipri jarauj, tad man jautajums tev tur vsp bremzes ir? :emo:
-AF-

Post by -AF- »

nomainīju hidrolīniju, vecā pie bāka bija sapuvusi, un jā, EBC būs ;) nākošmēness

p.s atkal gaisošanas pisiens pa jaunam :alkofest:
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
-AF-

Post by -AF- »

EJANSONS wrote:ja tik stipri jarauj, tad man jautajums tev tur vsp bremzes ir? :emo:
kā jau teicu, aizmugurē bremzes sūkā vafeli :susnaks:
-AF-

Post by -AF- »

nomainīju bremžu līnijas, aiz bākas bija sapuvušas, kā arī tralarm bukses.
Piezīme Wurideram, uztaisi normālu ieslīpu malu, lai var vieglāk buksi iepresēt!
Image

Rītā uz savirzi, vairs nebūs nekādi mega sagāztie rati, būs labi ja 1.5 grādu sagāzums. Tā teikt, izslimoju, un vajag lai auto arī turās un vadās a r to jaudu.
Pussliki aizmugurē ir zjbisj, paldies jenč

p.s atkal jāgaiso bremze :/ zb jau
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

-AF- wrote:Tā teikt, izslimoju, un vajag lai auto arī turās un vadās a r to jaudu.
Vēlāk moš arī būs piekare ar gājienu? :naac:

Bet bļec, atkārtošos, apbrīnoju Tavu pacietības un entuziasma līmeni, jo 99% reižu ienākot šajā topikā ir tāds razklads :" Uzskrūvēju šito, lopņīja šitas, uzskrūvēju šito, uzsprāga tas, uzskrūvēju šito, šitas neder. Desmito reizi pārskrūvēju kārbu trīs dienu laikā, nu i hui s ņim". :D
-AF-

Post by -AF- »

Piekarei ir samērā labs gājiens, pa Rīgu nevajag lielu gājienu lai rati nekrīt dziłi akās.
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

GG. wrote:
-AF- wrote:Tā teikt, izslimoju, un vajag lai auto arī turās un vadās a r to jaudu.
Vēlāk moš arī būs piekare ar gājienu? :naac:

Bet bļec, atkārtošos, apbrīnoju Tavu pacietības un entuziasma līmeni, jo 99% reižu ienākot šajā topikā ir tāds razklads :" Uzskrūvēju šito, lopņīja šitas, uzskrūvēju šito, uzsprāga tas, uzskrūvēju šito, šitas neder. Desmito reizi pārskrūvēju kārbu trīs dienu laikā, nu i hui s ņim". :D
Pilnībā pievienojos.

Es būtu ne tikai plinti metis krūmos, bet pats striķī nosvēries. :emo:
mdz

Post by mdz »

Hvz, pilnībā normāla situācija kārtīgam autoentuziastam, nevis "aizdzinu pie tā, man nomainija to, aidzinu tur, izdarija to, nopirku svaigu auto un aidzinu uz apkopi" :hvz:
Būvējot ne pēc internetos rakstītas grāmatas ar to visu rēķinās, ka kautkas var aiziet pa dirsu vai nederēt. Tāpēc, lai arī ar dīzeli tikai reizēm mazgāju detaļas, šo topiku vienmēr ir interesanti atvērt un pārlasīt. :yo:
EJANSONS

Post by EJANSONS »

nav tā ka kāda no hidro līnijām ir baigi augstu? vai arī paliels ieloks uz augšu? tas mēdz radīt problēmu ka pa trubiņas apakšu ielokā plūst šķidrums bet pa trubiņas augšu iet gaiss. pie šitā var palīdzēt atskrūvēt hidro cilindru no kronšteina un vnk nomest uz grīdas. man ar likās ka man ir problēmas ar gaisošanu, bet tur bija cita vaina. un izdomaju baigi labu metodi, vajag uztaisīt no veca bremžu bačoka vāciņa tādu vāciņu lai viņš tur spiedienu un ieeju gaisam. pats jau vairs neatceros kā bet nu uztaisīju tādu un pievienoju kompresoru(protams nejau ar 8bar). principā ideja tāda, ka nevienam pat nav jākačā bremze, vnk tu turi spiedienu un lai palīgs kruķī vaļā skrūves suportiem, bet jāčeko līmenis vislaik. vai arī provē šito metodi.

Person A....
Open door
sit in seat
when told, push foot brake down steadily and hold it down.
then, with foot brake down, steadily pull handbrake and hold it there.
when told, release the handbrake, and then the footbrake.
Relax.
Repeat when told.

Person B
Lay on floor, open rear passenger side caliper bleed screw.
Tell person A to push the pedal, then pull handbrake.
When they are holding both brake devices, tighten the bleed screw.
Tell person A to release the brake devices.
When person A has released them, loosen the bleed screw again and tell person A to operate the devices ag
-AF-

Post by -AF- »

jā ir man arī tāds spiedien bačoks, ar kuru ar spiedienu gaisoju, tas neko diži nepalīdzēja.
Bet jā, es pamēģināšu noskrūvēt rocenu un apgriest kājām gaisā, un kaut cik izkārtot lai līnijām būtu mazāks lauziens.

p.s jā pišos ar auto diez gan, bet tas raisa interesi, jauni nestandarta gadījumi attīsta domāšanu, ļoti palīdz maizes darbā ;) un haltūrā
Melnais

Post by Melnais »

mdz wrote:Hvz, pilnībā normāla situācija kārtīgam autoentuziastam, nevis "aizdzinu pie tā, man nomainija to, aidzinu tur, izdarija to, nopirku svaigu auto un aidzinu uz apkopi" :hvz:
Būvējot ne pēc internetos rakstītas grāmatas ar to visu rēķinās, ka kautkas var aiziet pa dirsu vai nederēt. Tāpēc, lai arī ar dīzeli tikai reizēm mazgāju detaļas, šo topiku vienmēr ir interesanti atvērt un pārlasīt. :yo:
+
EJANSONS

Post by EJANSONS »

-AF- wrote:jā ir man arī tāds spiedien bačoks, ar kuru ar spiedienu gaisoju, tas neko diži nepalīdzēja.
Bet jā, es pamēģināšu noskrūvēt rocenu un apgriest kājām gaisā, un kaut cik izkārtot lai līnijām būtu mazāks lauziens.

p.s jā pišos ar auto diez gan, bet tas raisa interesi, jauni nestandarta gadījumi attīsta domāšanu, ļoti palīdz maizes darbā ;) un haltūrā
moš nav vaina gaisā? kapēc tu vsp domā kad ir gaiss? pedālis dziļi iet? rocenei mega gājiens?
-AF-

Post by -AF- »

viss bija ok, pēc cauruļu maiņas pedālim ir brīvgājiens un rocene ir ļumīga kā bijusī
enimaals

Post by enimaals »

Uzliki 0.7?
-AF-

Post by -AF- »

bucis

Post by bucis »

Pamēģini pa vienam ritenim sākot no tālākā - tas ir labais aizmugurējais un pa pulkstenim. bet pēc tam kad ručņiku atgaisosi vēlreiz uztaisi vienu apli!
Gan būs labi.
-AF-

Post by -AF- »

Jā jau vairākus aplus esmu tā darījis
tolx

Post by tolx »

Šovakar manīts lubānas ielas statoil... nomazgāts dzīvajā izskatās visnotaļ labi.
Dell/Lenovo/HP portatīvie datori par labām cenām
Locked