AF pelēkais šķūnis
- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: AF pelēkais šķūnis
EBC Yellow stuff aizmugurei: 89.95EUr.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nomainīju hidrolīniju, vecā pie bāka bija sapuvusi, un jā, EBC būs
nākošmēness
p.s atkal gaisošanas pisiens pa jaunam
p.s atkal gaisošanas pisiens pa jaunam
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
kā jau teicu, aizmugurē bremzes sūkā vafeliEJANSONS wrote:ja tik stipri jarauj, tad man jautajums tev tur vsp bremzes ir?
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
nomainīju bremžu līnijas, aiz bākas bija sapuvušas, kā arī tralarm bukses.
Piezīme Wurideram, uztaisi normālu ieslīpu malu, lai var vieglāk buksi iepresēt!

Rītā uz savirzi, vairs nebūs nekādi mega sagāztie rati, būs labi ja 1.5 grādu sagāzums. Tā teikt, izslimoju, un vajag lai auto arī turās un vadās a r to jaudu.
Pussliki aizmugurē ir zjbisj, paldies jenč
p.s atkal jāgaiso bremze :/ zb jau
Piezīme Wurideram, uztaisi normālu ieslīpu malu, lai var vieglāk buksi iepresēt!

Rītā uz savirzi, vairs nebūs nekādi mega sagāztie rati, būs labi ja 1.5 grādu sagāzums. Tā teikt, izslimoju, un vajag lai auto arī turās un vadās a r to jaudu.
Pussliki aizmugurē ir zjbisj, paldies jenč
p.s atkal jāgaiso bremze :/ zb jau
- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Vēlāk moš arī būs piekare ar gājienu?-AF- wrote:Tā teikt, izslimoju, un vajag lai auto arī turās un vadās a r to jaudu.
Bet bļec, atkārtošos, apbrīnoju Tavu pacietības un entuziasma līmeni, jo 99% reižu ienākot šajā topikā ir tāds razklads :" Uzskrūvēju šito, lopņīja šitas, uzskrūvēju šito, uzsprāga tas, uzskrūvēju šito, šitas neder. Desmito reizi pārskrūvēju kārbu trīs dienu laikā, nu i hui s ņim".
Piekarei ir samērā labs gājiens, pa Rīgu nevajag lielu gājienu lai rati nekrīt dziłi akās.
Pilnībā pievienojos.GG. wrote:Vēlāk moš arī būs piekare ar gājienu?-AF- wrote:Tā teikt, izslimoju, un vajag lai auto arī turās un vadās a r to jaudu.![]()
Bet bļec, atkārtošos, apbrīnoju Tavu pacietības un entuziasma līmeni, jo 99% reižu ienākot šajā topikā ir tāds razklads :" Uzskrūvēju šito, lopņīja šitas, uzskrūvēju šito, uzsprāga tas, uzskrūvēju šito, šitas neder. Desmito reizi pārskrūvēju kārbu trīs dienu laikā, nu i hui s ņim".
Es būtu ne tikai plinti metis krūmos, bet pats striķī nosvēries.
Hvz, pilnībā normāla situācija kārtīgam autoentuziastam, nevis "aizdzinu pie tā, man nomainija to, aidzinu tur, izdarija to, nopirku svaigu auto un aidzinu uz apkopi" 
Būvējot ne pēc internetos rakstītas grāmatas ar to visu rēķinās, ka kautkas var aiziet pa dirsu vai nederēt. Tāpēc, lai arī ar dīzeli tikai reizēm mazgāju detaļas, šo topiku vienmēr ir interesanti atvērt un pārlasīt.
Būvējot ne pēc internetos rakstītas grāmatas ar to visu rēķinās, ka kautkas var aiziet pa dirsu vai nederēt. Tāpēc, lai arī ar dīzeli tikai reizēm mazgāju detaļas, šo topiku vienmēr ir interesanti atvērt un pārlasīt.
nav tā ka kāda no hidro līnijām ir baigi augstu? vai arī paliels ieloks uz augšu? tas mēdz radīt problēmu ka pa trubiņas apakšu ielokā plūst šķidrums bet pa trubiņas augšu iet gaiss. pie šitā var palīdzēt atskrūvēt hidro cilindru no kronšteina un vnk nomest uz grīdas. man ar likās ka man ir problēmas ar gaisošanu, bet tur bija cita vaina. un izdomaju baigi labu metodi, vajag uztaisīt no veca bremžu bačoka vāciņa tādu vāciņu lai viņš tur spiedienu un ieeju gaisam. pats jau vairs neatceros kā bet nu uztaisīju tādu un pievienoju kompresoru(protams nejau ar 8bar). principā ideja tāda, ka nevienam pat nav jākačā bremze, vnk tu turi spiedienu un lai palīgs kruķī vaļā skrūves suportiem, bet jāčeko līmenis vislaik. vai arī provē šito metodi.
Person A....
Open door
sit in seat
when told, push foot brake down steadily and hold it down.
then, with foot brake down, steadily pull handbrake and hold it there.
when told, release the handbrake, and then the footbrake.
Relax.
Repeat when told.
Person B
Lay on floor, open rear passenger side caliper bleed screw.
Tell person A to push the pedal, then pull handbrake.
When they are holding both brake devices, tighten the bleed screw.
Tell person A to release the brake devices.
When person A has released them, loosen the bleed screw again and tell person A to operate the devices ag
Person A....
Open door
sit in seat
when told, push foot brake down steadily and hold it down.
then, with foot brake down, steadily pull handbrake and hold it there.
when told, release the handbrake, and then the footbrake.
Relax.
Repeat when told.
Person B
Lay on floor, open rear passenger side caliper bleed screw.
Tell person A to push the pedal, then pull handbrake.
When they are holding both brake devices, tighten the bleed screw.
Tell person A to release the brake devices.
When person A has released them, loosen the bleed screw again and tell person A to operate the devices ag
jā ir man arī tāds spiedien bačoks, ar kuru ar spiedienu gaisoju, tas neko diži nepalīdzēja.
Bet jā, es pamēģināšu noskrūvēt rocenu un apgriest kājām gaisā, un kaut cik izkārtot lai līnijām būtu mazāks lauziens.
p.s jā pišos ar auto diez gan, bet tas raisa interesi, jauni nestandarta gadījumi attīsta domāšanu, ļoti palīdz maizes darbā
un haltūrā
Bet jā, es pamēģināšu noskrūvēt rocenu un apgriest kājām gaisā, un kaut cik izkārtot lai līnijām būtu mazāks lauziens.
p.s jā pišos ar auto diez gan, bet tas raisa interesi, jauni nestandarta gadījumi attīsta domāšanu, ļoti palīdz maizes darbā
+mdz wrote:Hvz, pilnībā normāla situācija kārtīgam autoentuziastam, nevis "aizdzinu pie tā, man nomainija to, aidzinu tur, izdarija to, nopirku svaigu auto un aidzinu uz apkopi"
moš nav vaina gaisā? kapēc tu vsp domā kad ir gaiss? pedālis dziļi iet? rocenei mega gājiens?-AF- wrote:jā ir man arī tāds spiedien bačoks, ar kuru ar spiedienu gaisoju, tas neko diži nepalīdzēja.
p.s jā pišos ar auto diez gan, bet tas raisa interesi, jauni nestandarta gadījumi attīsta domāšanu, ļoti palīdz maizes darbāun haltūrā
viss bija ok, pēc cauruļu maiņas pedālim ir brīvgājiens un rocene ir ļumīga kā bijusī