sakrāsoju bloku, un sāku kraut visu kopā
uzliku eļļas skrāpi, nēdaudz gan nācās pielāgot
sākumā..jau biš sākts graizīt..
beigu rezultāts :DD
salikām sajūgu..
ja iepriekš likās, ka man ir ''vieglais'' m20 spararats, tad laikam es biju kļūdījies

uzliku citu spararatu, no e28 m20b20
un iemetām iekšā motoru
un tad sākās kārtējās epopejas..
ielikām, viss čotka, savelku ar kārbu, ielecu mašīnā, pārbaudīt vai sajūgs, viss šancē.. jā, viss iedeal, izkāpju, izgriezt motoru....ķīlis :DD
kaut nēēdaudz atvelkot uzreiz motors giezās, bez nekādām liekām skaņām..
domājam domājam, skaidrs, ka jārauj motors ārā
kārbas primārā ass iespiedās kloķenē un pabīdīja to uz priekšu, līdz atdūrās aksiālajās šālēs..
nedaudz custom fabrication..saliekam, un ir tēma
paldies
Kretīnam par palīdzību bloka stutēšanā iekšā-ārā
tālāk jāskrūvē tik
e30 forumā gāja runā par ieplūdes kolektoru salāgošanu un lējumu nofrēzēšanu, tā izskatās man kolektors, cik vien dziļi varēju, tik izslīpēju, visā garumā protams nelielīst..
spōrt
šādi izskatās kloķenes gals.
savilku pēc m57 specenes, 40 nm + 60 +60grādi, bet čot liekas ka tās veikala cietās skrūves stiepjas. tā ka iemaukšu tur vecās galvas skrūves, nedaudz tik jānoīsina.
fīrst starts
laikam no stāvēšanas vienā pozīcijā, kur vaļā varsts, sākumā pēc skaņas liekas nebij kompresijas, bet jau pēc pirmās iedarbināšanas viss čotka.
plus spoles nebija kārtīgi uzlikušās, gribēja rīstīties tip. bet jau likās interesanti..
» Skatīties Youtube
bet nu tur arī sākās customs, jo kloķenes skriemelis pa kādu milimetru, vai mazāk ir uz priekšu, nācās apvīlēt skriemelim malu, kkā brīžiem ar izspiestu sajūgu piedzindzināja prēt ūdenssūkņa skriemeli
tika arī veikts testdraivs, nu ar vieglo sparatu, plus vēl -600g uz pašiem virzuļiem, nu baigi ass liekas, labs.
džazu baigi gan iedot nevar, jo laikam sāk detonēt ja tā smagāk iedod slodzīti, tā ka ātri jāsaregulē.
vīīīenīgi, kad jau auto stāvēja, bija tāds metālisks tinkšķis
izgriezu motoru viss labi, iedarbināju, arī..
vēlāk kad sāku sāku skatīties likās, ka starp bloku un galvu ir nēdaudz slapjš kā ar eļļu, varbūt vēl no salikšanas, vāāārbūt notrūka galvas skrūve? kkas šķiet man stāstīja šādu joku uz m20, tagad ir tik tās ''cietās'' skrūves, uz 90nm novilktas. Jāskatās.