Mājās tā nesanāk klausīties mūziku, auto arī var uzgriezt skaļāk un tml., mazāk iespēju kādam traucēt. Un šī lieta man sen jau sirdīt, tā teikt, sākās viss ar diseū spēlēšanu, arī mājās toriez bija tīri laba psrs tehnika - AC35 + uzlabots VEF101 (jaudīgāki gala traņi) vai YKY-002 (laikam), bet tas nebija tik labs, kā tas modificētais VEF. Tad kaut kad nopirkās AvtoZvuk žurnāls. Un tad panesās vairāk auto tēma, kā rezultātā arī dzima mObileaudiO.lv
Man jau ir arī tīri oriģinālais maģis, kas arī smuki iederas stilā. Šo ņēmu ar domu, ka te varētu būt lineārā ieeja un izeja standartā.
Pinouti
Tie Lx bija doma, ka varētu būt Line Out, un INx ka ieejas. Vismaz tā šķita no servisa manuāļa. Bet tad, sāku saprast ka šim neder pults štekeris, kas tur ir ISO-C, bet šim ir tikai tas augšējais, kā izrādās Jeager kaut kāds. Un jā, šim variantam, kā izrādās tieši uz tiem kontaktiem slēdzas klāt pults. Tā ka vēl nezinu, kā tur būs. Cik papētīju, pulti varētu pārslēgt, jo vadi tik pat, arī krāsas izskatās tās pašas no interneta bildēm. Nu ir arī variants ar jaunu pulti ar pareizo šteseli. Bet tad jau tur noteikti nav tās ieejas izejas. Protams, tad paliek variants tās pielodēt pie plates uz ivilkt ārā. Bet to jau es varēju izdarīt tam aparātam, kas man bija.
Gribējās jau tieši šo Blaupunkt variantu. Ir vēl trešais, kuram noteikti ir line in, kas jāieslēdz caur service menu.
Bija arī vienbrīd doma, ka visu uzbūvēt uz ar blaupunktu, jo man pat viens pavecs oriģinālais subis ir. Eiropā kaut kādus mūsdienu maģus var dabūt, arī kādu skaļruini. Kaut kas vairāk ir ASV vai āzijā. arī pastiprinātāji. Protams, tie vairs nav īsti tas, bet esot OK. Lietotie arī nekas īsti sakarīgs Eiropā neatrodas. Vilkt no ASV un tml. sanāk diezgan sālīti. Tad jau labāk palikt pie sākotnējā plāna, sabūvēt visu uz frančiem - Focal. Arī tas pirmais oriģinālais maģis ir Made in France legāli, kas gan nebūs modernie Focal

tā kaut kā.