Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Android »

Visjautrākaiz atgadījumz gadījās 2004. gada pavasarī - tieši biju atziemojis savu e30 (par cik pirku ziemas sākumā un uzreiz ieziemoju) un gatavoju to apskatei, braukāju ar slimības lapu.
Tieši braucu pie sava meistara uz rumbulu, pretī veicim Dole ir mazs benzīntanks - 321 saucas laikam. Aiz tā tāds kā parciņš. Tajā laikā uz stabiem bija sakārtas kautkādas miskastes zaļā krāsā. Protams aiz vienas no tām slēpās zaļš ments. Protams apturēja. Paņēma doķus, apjautājās kur tā steidzos. Prasu cik tad ir tas ātrums - šis rāda radaru - 67kmh atļauto 50 vietā. Man jau kļūst jautri - tāpat vairāk kā 10Ls nebūs. A ments tā atklāti arī saka - davai 5Ls. Es jamam saku ka 5 nedošu, varu 3 iedot. Jamais atbild ka bankā vajadzēs maksāt 10Ls ja oficiāli. Es jamam saku ka nē, 5 nedošu un punkts. Varu 3 uzmest. Šis saka lai kāpju laukā un eju pie otra inspektora runāties. Pienāku klāt pie lodziņa - reāli nobarojies kuilītis sēž iekš mondeo, apskatījis manus dokumentus saka lai dodu 5Ls. Saku ka tā un tā, mašīnu gatavoju skatei, tāpēc naudas maz, varu iedot tikai 3Ls. Šis saka ok, davai dod 3Ls. Atveru maku -ooooops, bleķa naudas nav, ir tikai piecītis. Dodu jamam 5Ls un saku lai 2Ls dod atpakaļ. Šis uz mani apstījās apmēram tā :shock: :shock: :shock: un vēl pajautā - a ja nav? Es saku - jābūt. Saņēmu atpakaļ dokumentus un 2Ls :D:D:D
Good morning? No such thing!
Wu-Ryder

!!!

Post by Wu-Ryder »

Android wrote:Visjautrākaiz atgadījumz gadījās 2004. gada pavasarī - tieši biju atziemojis savu e30 (par cik pirku ziemas sākumā un uzreiz ieziemoju) un gatavoju to apskatei, braukāju ar slimības lapu.
Tieši braucu pie sava meistara uz rumbulu, pretī veicim Dole ir mazs benzīntanks - 321 saucas laikam. Aiz tā tāds kā parciņš. Tajā laikā uz stabiem bija sakārtas kautkādas miskastes zaļā krāsā. Protams aiz vienas no tām slēpās zaļš ments. Protams apturēja. Paņēma doķus, apjautājās kur tā steidzos. Prasu cik tad ir tas ātrums - šis rāda radaru - 67kmh atļauto 50 vietā. Man jau kļūst jautri - tāpat vairāk kā 10Ls nebūs. A ments tā atklāti arī saka - davai 5Ls. Es jamam saku ka 5 nedošu, varu 3 iedot. Jamais atbild ka bankā vajadzēs maksāt 10Ls ja oficiāli. Es jamam saku ka nē, 5 nedošu un punkts. Varu 3 uzmest. Šis saka lai kāpju laukā un eju pie otra inspektora runāties. Pienāku klāt pie lodziņa - reāli nobarojies kuilītis sēž iekš mondeo, apskatījis manus dokumentus saka lai dodu 5Ls. Saku ka tā un tā, mašīnu gatavoju skatei, tāpēc naudas maz, varu iedot tikai 3Ls. Šis saka ok, davai dod 3Ls. Atveru maku -ooooops, bleķa naudas nav, ir tikai piecītis. Dodu jamam 5Ls un saku lai 2Ls dod atpakaļ. Šis uz mani apstījās apmēram tā :shock: :shock: :shock: un vēl pajautā - a ja nav? Es saku - jābūt. Saņēmu atpakaļ dokumentus un 2Ls :D:D:D
Isteniba vinji varetu kasesautomatus sev maschina ierikot, lai paschi neapmaldas savaa gramatvediibaa, un mb cheku ari izsist :roll:
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
mibins

Post by mibins »

:reeka:
Chesterb

Post by Chesterb »

labs stāsts Androidam :reeka: :reeka:
Tomel

Post by Tomel »

uzmanieties braucot pa ventspils - riga shoseju jo tie loshi seezh pa diviem un kjer psihos jo tad kad aptur par aatruma parsniekshanu droshvien katrs censhas aatraak tikt prom no vietas kur panjemts ciet , bet kad jau esi uzspiedis izlec tie [censored] un vienkaarshi tevi :suck:
Galvenais ka braukt maaki :P
Guest

Post by Guest »

mani gandriiz pie dirsas panjeema - dzinu muterei autinju uz garaazhu (tiesiibu nav - nesmu pilngadiigs) un pretiim brauca menti, labi ka taa isti nepamaniija mani un vairs nebraucu taa: "gaz, tormaz, gaz tormaz, gaz, tormaz... utt" tad tochna buutu apturreejushi :D
gribu guleet

Post by gribu guleet »

Man vienam čomam sanāca tāds atgadijums , ka rīgā nogriezās neatļautā vietā kur bija zīme. Aiz muguras uzreiz ar gaismiņām parādās CP auto , ok čoms nostājas malā. Pienāk policista kungs un saka , ka esot nogriezies neatļautā vietā , un būs protokols 20Ls un vel 1 soda punkts.
Čoms teica nu jā atzīstu savu vainu , neredzēju zīmi , a nevar kaut kā sarunāt? Ments palika tāds domīgs , un gaidija , ka dos naudu , a čomam makā 50 santīmi , viņš tā - ēēē jūs neticēsies bet man nav naudas un visa nauda ir tikai uz kartes , ments - nu jā.. tad laikam tomēr būs protokols , čoms tāds a tiešām neko nevar sarunāt , man šodien vārda diena , jūs man sabojāsiet svētkus , ments smejās un saka - nu labi brauciet līdzi , CP iekāpj savā , čoms savā auto , tie ieslēdz gaismas un šis aizmuguras aizrbauc uz rimčiku , menti novelk vestes ieiet veikalā pēc kaut kādas paikas , tikmēr čoms šiem polšu nopērk :) , menti laimīgi , un novēl arī laimīgu ceļu :)
Guest

Post by Guest »

gribu guleet - labais atgadiijums, bet adndroid bija bik reciigaaks... :-D
Chesterb

Post by Chesterb »

Martinss wrote:gribu guleet - labais atgadiijums, bet adndroid bija bik reciigaaks... :-D
Androidam vienkārši labāk pasniegts :lol:
Android
Admins

Post by Android »

Bija vēl pāris gadījumi - 2004. gada vasarā ikdienā vizinājos ar veco ford fiesta 1.6D. Uto kā jau auto, neiet, kautgan pa šoseju posmā gauja-lilaste visu gabalu kurinot kādus 150 izdabūju. Auto arī bikuc atšķīrās no pārējām fiestām - bija virsū kaukādas zaļas strīpas un uz jumta reliņi - sencis gan teica ka tie esot rokturi lai var vakarā ienest istabā :D Bet nu labi, ne pa to i stāsts. Karoč braucu pa valdemāra ielu, kā parasti, īpaši nesteidzos (tam auto vienīgais mērinstruments bija spidometrs un tas pats nestrādāja, kautgan man jau teica ka ar to atļauto ātrumu pārsniegt ir grūti), te pēkšņi no otras ceļa puses no krūmiem izskrien ments - tā skrēja ka gandrīz pakļuva zem pretimnākošās mašīnas. Un mani aptur. Nometu mierā (žēl bremzēt, tik ilgi kurināju lai dabūtu tādu ātrumu). Jamais stādās priekšā, paņem doķus un saka ka es esot pārsniedzis atļauto ātrumu. Prasu cik ta ir? Džeks saka ka ir 68. Nu skaic, fufels vien ir. Es šim saku ka šitas auto tik ātri neiet - jams saka ka tomēr iet. Un tīri atklātā tekstā prasa 3Ls. Es saku ka man nav, vai nevarot brīdinājumu? Šis saka ka nē, vajag 3Ls (ments bija viens, ar mocīti, tāpēc laikam tik pieticīgi). Atveru maku, skatos - ir kādi 3Ls bleķos, bet nu tāpat dot šim negribās. Saku ka man ir 1,42Ls. Šis kauko padomā un saka lai dodu šim latu. Tā arī iznāca reize kad vislētāk esu atpircies :D
Vēl vienā reizē kad mani apturēja uz 74kmh mežaparkā naudas nebija līdzi, saku šiem ka jābrauc pakaļ uz bankomātu. Nu neko, kāmēr šie ķēra citus, doķus man neatdeva, dabūju braukt uz sarkandaugavu pēc naudas un vest šiem piečuku.
Kaneeps
VW Golf IV

Post by Kaneeps »

a tu kadreiz ari normali tiec no tas CP prom????
Android
Admins

Post by Android »

Gadās arī ar brīdinājumu. Bet pašlaik m,anā kontā ir 2 bonusa punkti.
Chesterb

Post by Chesterb »

Man saskarsme ar CP ir bijusi tikai 2 reizes tā kā esmu vēl zaļš tajā lietā :D
Pirmajā reizē bija tā :D
Pagājušajā gadā ap šito laiku,vēl bez tiesībām un tiko biju ticis pie BMW labi atpazīstamu ar saplaisājušu vējstiklu pasažiera pusē,jo iepriekšējai saimniecei kaut kas ar alus pudeli esot iesviedis.Vajadzēja draugiem utt atrādīties tāpēc bijām aizbraukuši uz vienu placi ar visām no tā izrietošajām sekām...kad braucām prom skatos ceļa galā CP stāv,me parāda pagriezienu un nogriežas daudzdzīvokļu mājas pagalmā,jau visi esam izkāpuši ārā un ejam prom kad šie piebrauc un prasa,kurš esot bijis pie stūres.Nu ko muļķīgi būtu teikt ka neviens un atzinos,sastādīja protokolu un vēl sāka kaut ko ņemties ka nemaz uzsākt braukt nemākot un ka pie savas mājas arī visu esot izārdījis utt,me dzīvo privātmājā un tur tad bija dāds diezgan dubļains ceļš un īstenībā tas bija sencis kas pie mājas zālīti bija biki izspolējis :D tas bija mans pirmais un pagaidām arī vienīgais sods,šķīros no 30Ls.
Bet pats labākais sekoja pēc tam. Kopš tās dienas nolēmu mašīnu vairs pie mājas neturēt kamēr nēsmu ticis pie tiesībām.Kaut kāds divas dienas pēc tās reizes pa logu skatos menti pie mājas piebrauc,izkāpj ārā un kaut ko baigi pēta tajā vietā,kur parasti stāvēja mašīna,ķip sliedes kur aizbraucis utt.Tur vēl kāds uz ceļa bija čipsu paku nometis to arī pabakstīja,bet me pa logu skatās un tik rēc :lol: Kad šie aizbrauca tad tikai atjēdzos ka vajadzēja iziet ārā apvaicāties šiem ko meklē un vai nevajag palīdzēt :reeka:
Last edited by Chesterb on 07 Jan 2006, 01:01, edited 1 time in total.
Tomel

Post by Tomel »

a vienreiz bi jaatdz dialogs

CP - Labdien

Me - Labdien

- luudzu dokumentus

- Ludzu

- dzeris esat

- brokastiis vienu gaisho :drink: (panjeema 20:00)

- Nu vai puutiisim

- Vai maz ir veerts

- nu tad lasies lai es tevi vairs shodien neredzeetu

Normaals vecss bet shis bij sarkans kaa biet ,iespeejams kaukaa nokaitinaaju
Guest

Post by Guest »

Tomel wrote:
[..]

- Nu vai puutiisim

- Vai maz ir veerts

veciit, shitaa dalja ownz.... :reeka:
Lazdiniex

Post by Lazdiniex »

Martinss wrote:
Tomel wrote:
[..]

- Nu vai puutiisim

- Vai maz ir veerts

veciit, shitaa dalja ownz.... :reeka:
shita negadas biezi
vienk labais! :rofl:
Tomel

Post by Tomel »

bac shodien akal panjeema ciet par aatruma paarsniekshanu :dusma:

uzmanieties braucot no rigas uz jurmalu mani jau tur panjeema
Clicks
Kandidāts uz BANu

Post by Clicks »

Tomel wrote:bac shodien akal panjeema ciet par aatruma paarsniekshanu :dusma:

uzmanieties braucot no rigas uz jurmalu mani jau tur panjeema
cik samaxaaji???
paldies par uzmaniibu
Tomel

Post by Tomel »

10 ls un 1 punkts a peec tam braucot atpakalj taa diivaini noskatiijaas , bet kad biju jau gabalu taalaak tad :bolt: uz maajaam
freimo
Admins

Post by freimo »

*bija un izbija
Last edited by freimo on 16 Jan 2006, 04:24, edited 1 time in total.
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Locked