Tieši braucu pie sava meistara uz rumbulu, pretī veicim Dole ir mazs benzīntanks - 321 saucas laikam. Aiz tā tāds kā parciņš. Tajā laikā uz stabiem bija sakārtas kautkādas miskastes zaļā krāsā. Protams aiz vienas no tām slēpās zaļš ments. Protams apturēja. Paņēma doķus, apjautājās kur tā steidzos. Prasu cik tad ir tas ātrums - šis rāda radaru - 67kmh atļauto 50 vietā. Man jau kļūst jautri - tāpat vairāk kā 10Ls nebūs. A ments tā atklāti arī saka - davai 5Ls. Es jamam saku ka 5 nedošu, varu 3 iedot. Jamais atbild ka bankā vajadzēs maksāt 10Ls ja oficiāli. Es jamam saku ka nē, 5 nedošu un punkts. Varu 3 uzmest. Šis saka lai kāpju laukā un eju pie otra inspektora runāties. Pienāku klāt pie lodziņa - reāli nobarojies kuilītis sēž iekš mondeo, apskatījis manus dokumentus saka lai dodu 5Ls. Saku ka tā un tā, mašīnu gatavoju skatei, tāpēc naudas maz, varu iedot tikai 3Ls. Šis saka ok, davai dod 3Ls. Atveru maku -ooooops, bleķa naudas nav, ir tikai piecītis. Dodu jamam 5Ls un saku lai 2Ls dod atpakaļ. Šis uz mani apstījās apmēram tā