SmaLL wrote:1,2,3 un 4 bilde ....a ko vini tev trauce?
tad kad tu staaveesi pie pashas uzbraukshanas uz akmens tilta un shitie "a ko vini tev traucee" buus kreisajaa pusee nelaujot redzeet satiksmi, tad atceries sho savu jautaajumu
1reiz man šitāds stulbenis iebrauca sānos, ikurāt domādams, ka nu es viņu laidīšu. Un pēc tam sabijās un aizlaidās. Bet CP ar viņu tika galā (sods pa aizbraukšanu + regresa prasība no OCTA )
Jeb tev šķiet, ka tā braukt ir normāli :gigi:
visās šajās bildēs redzamie frukti traucē citiem satiksmes dalībniekiem.
1reiz man šitāds stulbenis iebrauca sānos, ikurāt domādams, ka nu es viņu laidīšu. Un pēc tam sabijās un aizlaidās. Bet CP ar viņu tika galā (sods pa aizbraukšanu + regresa prasība no OCTA )
Jeb tev šķiet, ka tā braukt ir normāli :gigi:
visās šajās bildēs redzamie frukti traucē citiem satiksmes dalībniekiem.
Small laikam ir tas lūzeris kuram visi lien priekšā un kuram nemaz nav žēl pagaidīt - kautvai pusstundu, lai tie kas steidzas (lasi - kas liek visiem virsū mīksto) netraucēti aizbrauc
Android wrote:Small laikam ir tas lūzeris kuram visi lien priekšā un kuram nemaz nav žēl pagaidīt - kautvai pusstundu, lai tie kas steidzas (lasi - kas liek visiem virsū mīksto) netraucēti aizbrauc
Luzeris ir laikam Tu ....Kad man kaut kur vajag steidzigi es ari varu braukt ta ka ir uz fotkam un man bessi kad kaud kads debils nevar man paladit ..... tipa ja prav un man [censored]. Vienu rezi palaidishu es....nakamreiz paladis mani ...un nebus nekadu problemu. Bet jus varat sedet ar gudru seju pie stures un domat ka jums ir taisniba ....
SmaLL wrote:Luzeris ir laikam Tu ....Kad man kaut kur vajag steidzigi es ari varu braukt ta ka ir uz fotkam un man bessi kad kaud kads debils nevar man paladit ..... tipa ja prav un man [consored]. Vienu rezi palaidishu es....nakamreiz paladis mani ...un nebus nekadu problemu. Bet jus varat sedet ar gudru seju pie stures un domat ka jums ir taisniba ....
ja pareizi saprotu tavu teikto, tad ja man ir jasteidzas, es varu likt miksto uz noteikumiem un cieņu pret parejiem satiksmes dalībniekiem?
Un man ar besī visādi dalbajobi kuri domā ka viņi vienīgie steidzas.
Luuk latvijaa tieshi ir taa probleema, ka lielaakaa dalja ir d*******i un uzskata, ka ja reiz vinsh ir ienjeemis savu plekjiiti, tad tas ir vinja un vinjam buus gruuti palaist kaadu citu, vienalga, vai mashiinu no mazaakas ielinjas, vai blakus joslas, vai gaajeeju paari ielai. Tieshi taapeec apbraucu visus probkaas seedoshos ''savu plekjiishu sargaataajus'' un beigaas vinjiem visiem ielienu priekshaa un uzdirshu latvieshu pienjeemumam : kas ir mans, ir mans - nevienam citam nedoshu.
Vikmanis wrote:Luuk latvijaa tieshi ir taa probleema, ka lielaakaa dalja ir d*******i un uzskata, ka ja reiz vinsh ir ienjeemis savu plekjiiti, tad tas ir vinja un vinjam buus gruuti palaist kaadu citu, vienalga, vai mashiinu no mazaakas ielinjas, vai blakus joslas, vai gaajeeju paari ielai. Tieshi taapeec apbraucu visus probkaas seedoshos ''savu plekjiishu sargaataajus'' un beigaas vinjiem visiem ielienu priekshaa un uzdirshu latvieshu pienjeemumam : kas ir mans, ir mans - nevienam citam nedoshu.
šoreiz runa ir par tiem, kas abrauc sastrēgumu pa pretējo un tad pielien visiem priekšā. Ja cilvēks grib vienk mainīt joslu vai izbraukt no blakusteritorijas/ielas un parāda pagriezienu tad nekādu probz, palaižu. Besī tie, kas domā ka sastrēgumi ir domāti idiotiem un paši apbrauc visus pa pretējo/sabiedriskā joslu.
tur jau tā lieta, ka nav braukšanas kultūras- uz štrāses velkās uz 90 pa kreiso malu utt., pilsētā atkal daudziem neievērot zīmes uc, ceļu apzīmējumus ir ikdiena un līst iekšā visur kur var un nevar nemaz negaidot vai kāds laiž vai nē. Un visi tie umņiki, kas steidzas tāpat agri vai vēlu atduras pret mentiem vai kādu braucošu auto uc. un beigās nekur atrāk nenokļūst. Pilsētā nav jēgs nekur skriet, jo tāpat ātrāk nekur nenokļūsi, jo atdurdies pret kārtējo sarkano gaismu + vēl satiksme
ai da bezsakars- esji čelovek idijot togda eeto na dolgo
var runāt cik grib nekas parasti no tā nemainās
Vikmanis wrote:Luuk latvijaa tieshi ir taa probleema, ka lielaakaa dalja ir d*******i un uzskata, ka ja reiz vinsh ir ienjeemis savu plekjiiti, tad tas ir vinja un vinjam buus gruuti palaist kaadu citu, vienalga, vai mashiinu no mazaakas ielinjas, vai blakus joslas, vai gaajeeju paari ielai. Tieshi taapeec apbraucu visus probkaas seedoshos ''savu plekjiishu sargaataajus'' un beigaas vinjiem visiem ielienu priekshaa un uzdirshu latvieshu pienjeemumam : kas ir mans, ir mans - nevienam citam nedoshu.
šoreiz runa ir par tiem, kas abrauc sastrēgumu pa pretējo un tad pielien visiem priekšā. Ja cilvēks grib vienk mainīt joslu vai izbraukt no blakusteritorijas/ielas un parāda pagriezienu tad nekādu probz, palaižu. Besī tie, kas domā ka sastrēgumi ir domāti idiotiem un paši apbrauc visus pa pretējo/sabiedriskā joslu.
nu es saprotu par ko iet runa, bet tieshi teicu, kas ir tas, kas cilveekiem liek taa dariit. veel jo vairaak tas, ka lv ir taa, jo krutaaka tev mashiina, jo vairaak tevi negribees palaist un tad tieshi jaanjem un pasham jaaspraucaas, jaalien un agri vai veelu tas izbesiis un saaksi visiem dirst uz galvas apbraucot probku.
mans novērojums - tie, kas pārvietojas lepniem auto stāv korķos tāpat kā pārējie un ciena pārējos satiksmes dalībniekus. protams ir arī izņēmumi.
parasti tie izlecēji ir 10 gadīgu kādreiz lepnu auto īpašnieki vai pseido gonšiki ar 318.
BET šodien tika novērots kaut kas nebijis! Vanšu tilts tagad ir ciet virzienā uz centru jau no kalnciema ielas, BET šodien vadītāji ir kaut kā īpaši laipni un tiek ievērots rāvējslēdža princips. pāri tiltam tiku 20 minūtēs!
hack11 wrote:mans novērojums - tie, kas pārvietojas lepniem auto stāv korķos tāpat kā pārējie un ciena pārējos satiksmes dalībniekus. protams ir arī izņēmumi.
parasti tie izlecēji ir 10 gadīgu kādreiz lepnu auto īpašnieki vai pseido gonšiki ar 318.
BET šodien tika novērots kaut kas nebijis! Vanšu tilts tagad ir ciet virzienā uz centru jau no kalnciema ielas, BET šodien vadītāji ir kaut kā īpaši laipni un tiek ievērots rāvējslēdža princips. pāri tiltam tiku 20 minūtēs!
luuk mums arii karsta reportaazha no zinju agjentuuras leta
kas ir ļoti būtiski, tad neviens izņemot sab.trasnportu (kas IMHO ir pieļaujami) 'nesteidzās" un nemēģināja iesprukt pirms pašas bankas atpakaļ 2.joslā!
Par taam liisanaam. kaada jeega man staaveet propkaa kura nekustaas jo visi prieksaa lien ieksaa ? Es arii visus apbraucu un ielienu. BMW laiz bet nopietni, pabraucu vienu dienu ar volvo S80 un nikuja respekta nav, nekur nelaiz.