Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

TwinSpark
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by TwinSpark »

:yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo: :yo:

labs!
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
SmaLL

Post by SmaLL »

TwinSpark wrote:Bessī ārā šitie visi tirliņi mļe
1,2,3 un 4 bilde ....a ko vini tev trauce?
Image
Micuks

Post by Micuks »

Trucē vai netraucē, bet tā ir uzdiršana citiem :evil: ja reiz nemāk CSN tad vismaz cieni citus :evil:
Leaf
Kandidāts uz BANu

Post by Leaf »

nevis nemāk, bet nerespektē.

moš labāk nevis te tukši liet forumā, bet uzreiz aizbraukt un "ierādīt viņiem vietu" uz ceļa ?
U_V6er

Post by U_V6er »

SmaLL wrote:1,2,3 un 4 bilde ....a ko vini tev trauce?
tad kad tu staaveesi pie pashas uzbraukshanas uz akmens tilta un shitie "a ko vini tev traucee" buus kreisajaa pusee nelaujot redzeet satiksmi, tad atceries sho savu jautaajumu :)
TwinSpark

Post by TwinSpark »

SmaLL wrote:
1reiz man šitāds stulbenis iebrauca sānos, ikurāt domādams, ka nu es viņu laidīšu. Un pēc tam sabijās un aizlaidās. Bet CP ar viņu tika galā (sods pa aizbraukšanu + regresa prasība no OCTA )

Jeb tev šķiet, ka tā braukt ir normāli :gigi:

visās šajās bildēs redzamie frukti traucē citiem satiksmes dalībniekiem.
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
SmaLL

Post by SmaLL »

TwinSpark wrote:
SmaLL wrote:
1reiz man šitāds stulbenis iebrauca sānos, ikurāt domādams, ka nu es viņu laidīšu. Un pēc tam sabijās un aizlaidās. Bet CP ar viņu tika galā (sods pa aizbraukšanu + regresa prasība no OCTA )

Jeb tev šķiet, ka tā braukt ir normāli :gigi:

visās šajās bildēs redzamie frukti traucē citiem satiksmes dalībniekiem.
A tev bija Zel palaidit?
Image
Android
Admins

Post by Android »

Small laikam ir tas lūzeris kuram visi lien priekšā un kuram nemaz nav žēl pagaidīt - kautvai pusstundu, lai tie kas steidzas (lasi - kas liek visiem virsū mīksto) netraucēti aizbrauc :evil:
Good morning? No such thing!
SmaLL

Post by SmaLL »

Android wrote:Small laikam ir tas lūzeris kuram visi lien priekšā un kuram nemaz nav žēl pagaidīt - kautvai pusstundu, lai tie kas steidzas (lasi - kas liek visiem virsū mīksto) netraucēti aizbrauc :evil:
Luzeris ir laikam Tu ....Kad man kaut kur vajag steidzigi es ari varu braukt ta ka ir uz fotkam un man bessi kad kaud kads debils nevar man paladit ..... tipa ja prav un man [censored]. Vienu rezi palaidishu es....nakamreiz paladis mani ...un nebus nekadu problemu. Bet jus varat sedet ar gudru seju pie stures un domat ka jums ir taisniba .... :evil:
Image
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

SmaLL wrote:Luzeris ir laikam Tu ....Kad man kaut kur vajag steidzigi es ari varu braukt ta ka ir uz fotkam un man bessi kad kaud kads debils nevar man paladit ..... tipa ja prav un man [consored]. Vienu rezi palaidishu es....nakamreiz paladis mani ...un nebus nekadu problemu. Bet jus varat sedet ar gudru seju pie stures un domat ka jums ir taisniba .... :evil:
ja pareizi saprotu tavu teikto, tad ja man ir jasteidzas, es varu likt miksto uz noteikumiem un cieņu pret parejiem satiksmes dalībniekiem?

Un man ar besī visādi dalbajobi kuri domā ka viņi vienīgie steidzas.
Vikmanis

Post by Vikmanis »

Luuk latvijaa tieshi ir taa probleema, ka lielaakaa dalja ir d*******i un uzskata, ka ja reiz vinsh ir ienjeemis savu plekjiiti, tad tas ir vinja un vinjam buus gruuti palaist kaadu citu, vienalga, vai mashiinu no mazaakas ielinjas, vai blakus joslas, vai gaajeeju paari ielai. Tieshi taapeec apbraucu visus probkaas seedoshos ''savu plekjiishu sargaataajus'' un beigaas vinjiem visiem ielienu priekshaa un uzdirshu latvieshu pienjeemumam : kas ir mans, ir mans - nevienam citam nedoshu.
Android
Admins

Post by Android »

Vikmanis wrote:Luuk latvijaa tieshi ir taa probleema, ka lielaakaa dalja ir d*******i un uzskata, ka ja reiz vinsh ir ienjeemis savu plekjiiti, tad tas ir vinja un vinjam buus gruuti palaist kaadu citu, vienalga, vai mashiinu no mazaakas ielinjas, vai blakus joslas, vai gaajeeju paari ielai. Tieshi taapeec apbraucu visus probkaas seedoshos ''savu plekjiishu sargaataajus'' un beigaas vinjiem visiem ielienu priekshaa un uzdirshu latvieshu pienjeemumam : kas ir mans, ir mans - nevienam citam nedoshu.
šoreiz runa ir par tiem, kas abrauc sastrēgumu pa pretējo un tad pielien visiem priekšā. Ja cilvēks grib vienk mainīt joslu vai izbraukt no blakusteritorijas/ielas un parāda pagriezienu tad nekādu probz, palaižu. Besī tie, kas domā ka sastrēgumi ir domāti idiotiem un paši apbrauc visus pa pretējo/sabiedriskā joslu.
Good morning? No such thing!
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

tur jau tā lieta, ka nav braukšanas kultūras- uz štrāses velkās uz 90 pa kreiso malu utt., pilsētā atkal daudziem neievērot zīmes uc, ceļu apzīmējumus ir ikdiena un līst iekšā visur kur var un nevar nemaz negaidot vai kāds laiž vai nē. Un visi tie umņiki, kas steidzas tāpat agri vai vēlu atduras pret mentiem vai kādu braucošu auto uc. un beigās nekur atrāk nenokļūst. Pilsētā nav jēgs nekur skriet, jo tāpat ātrāk nekur nenokļūsi, jo atdurdies pret kārtējo sarkano gaismu + vēl satiksme
ai da bezsakars- esji čelovek idijot togda eeto na dolgo
var runāt cik grib nekas parasti no tā nemainās :?
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Vikmanis

Post by Vikmanis »

Android wrote:
Vikmanis wrote:Luuk latvijaa tieshi ir taa probleema, ka lielaakaa dalja ir d*******i un uzskata, ka ja reiz vinsh ir ienjeemis savu plekjiiti, tad tas ir vinja un vinjam buus gruuti palaist kaadu citu, vienalga, vai mashiinu no mazaakas ielinjas, vai blakus joslas, vai gaajeeju paari ielai. Tieshi taapeec apbraucu visus probkaas seedoshos ''savu plekjiishu sargaataajus'' un beigaas vinjiem visiem ielienu priekshaa un uzdirshu latvieshu pienjeemumam : kas ir mans, ir mans - nevienam citam nedoshu.
šoreiz runa ir par tiem, kas abrauc sastrēgumu pa pretējo un tad pielien visiem priekšā. Ja cilvēks grib vienk mainīt joslu vai izbraukt no blakusteritorijas/ielas un parāda pagriezienu tad nekādu probz, palaižu. Besī tie, kas domā ka sastrēgumi ir domāti idiotiem un paši apbrauc visus pa pretējo/sabiedriskā joslu.
nu es saprotu par ko iet runa, bet tieshi teicu, kas ir tas, kas cilveekiem liek taa dariit. veel jo vairaak tas, ka lv ir taa, jo krutaaka tev mashiina, jo vairaak tevi negribees palaist un tad tieshi jaanjem un pasham jaaspraucaas, jaalien un agri vai veelu tas izbesiis un saaksi visiem dirst uz galvas apbraucot probku.
Bender

Post by Bender »

mans novērojums - tie, kas pārvietojas lepniem auto stāv korķos tāpat kā pārējie un ciena pārējos satiksmes dalībniekus. protams ir arī izņēmumi.
parasti tie izlecēji ir 10 gadīgu kādreiz lepnu auto īpašnieki vai pseido gonšiki ar 318.

BET šodien tika novērots kaut kas nebijis! Vanšu tilts tagad ir ciet virzienā uz centru jau no kalnciema ielas, BET šodien vadītāji ir kaut kā īpaši laipni un tiek ievērots rāvējslēdža princips. pāri tiltam tiku 20 minūtēs!
Vikmanis

Post by Vikmanis »

hack11 wrote:mans novērojums - tie, kas pārvietojas lepniem auto stāv korķos tāpat kā pārējie un ciena pārējos satiksmes dalībniekus. protams ir arī izņēmumi.
parasti tie izlecēji ir 10 gadīgu kādreiz lepnu auto īpašnieki vai pseido gonšiki ar 318.

BET šodien tika novērots kaut kas nebijis! Vanšu tilts tagad ir ciet virzienā uz centru jau no kalnciema ielas, BET šodien vadītāji ir kaut kā īpaši laipni un tiek ievērots rāvējslēdža princips. pāri tiltam tiku 20 minūtēs!
luuk mums arii karsta reportaazha no zinju agjentuuras leta :)
Bender

Post by Bender »

kas ir ļoti būtiski, tad neviens izņemot sab.trasnportu (kas IMHO ir pieļaujami) 'nesteidzās" un nemēģināja iesprukt pirms pašas bankas atpakaļ 2.joslā!
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

Par taam liisanaam. kaada jeega man staaveet propkaa kura nekustaas jo visi prieksaa lien ieksaa ? Es arii visus apbraucu un ielienu. BMW laiz :D bet nopietni, pabraucu vienu dienu ar volvo S80 un nikuja respekta nav, nekur nelaiz.
Lady Lover
freimo
Admins

Post by freimo »

:mhm: :verycool:

Bet nav jau nozīme ar ko tu brauc.. jāmāk "pareizi" ielīst / iespraukties.. :roll:

manuprāt
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
SmaLL

Post by SmaLL »

freimo wrote::mhm: :verycool:

Bet nav jau nozīme ar ko tu brauc.. jāmāk "pareizi" ielīst / iespraukties.. :roll:

manuprāt
To4na :verycool:
Image
Post Reply