Lamberts, lamberts sedeeja!rixis wrote:og-42 uz lubānas ielas
zinu, kam tas ir, bet neredzēju kurš bija pie stūres
Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
Re: Es tevi redzēju 17

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Devos uz sapulci sūdīgā noskaņojumā, tamdēļ arī neinteresēja kas notiek pa malāmBlondaiZ wrote:Shoriit, Lamberts pie S3 stuures pie dienviu tilta, maaju bet tu laikam nebiji pamodies

Tagad vakarā freimo redzēts aptīrot manus krājumus, tad vēl ar Rodi iehavotas pāris labas lietas
Un lielais paldies jāsaka Focusam, gan par atbalstu driftā, gan arī palīdzēšanu uzstādīt iehavotās lietas

p.s tad vēl omulis klausulē dusmīgi sakot, ka viņu neredzēju - iemesls līdzīgs kā no rīta

- Focus
- bez Jumta
Lambertino wrote:Devos uz sapulci sūdīgā noskaņojumā, tamdēļ arī neinteresēja kas notiek pa malāmBlondaiZ wrote:Shoriit, Lamberts pie S3 stuures pie dienviu tilta, maaju bet tu laikam nebiji pamodies![]()
Tagad vakarā freimo redzēts aptīrot manus krājumus, tad vēl ar Rodi iehavotas pāris labas lietas
Un lielais paldies jāsaka Focusam, gan par atbalstu driftā, gan arī palīdzēšanu uzstādīt iehavotās lietas
p.s tad vēl omulis klausulē dusmīgi sakot, ka viņu neredzēju - iemesls līdzīgs kā no rīta

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Bij tā, bij.Rihy wrote:Cibinsh un mpb manā krajā
mpb tā sportiski brauca, rokas sāk taisnot.

Vakarā tagad 2 traki golfi pārlidoja pāri Raiņa ielai pie t/c Vivo.
Pirmo nepiefiksēju uzreiz, bet izrādās, ka Drumer_! priekšniece un tad arī pats dusmīgais Drumer_!

- omulis
- Moderators
Jū, braucu uz garāžu pēc pļurkas- gribējās pavirināt.Ren wrote:Omulis laikam sveicinaaja Juglaa ne?![]()
Aizbraukts līdz Reinim, pa ceļam redzēts Lambertino

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
-
Braucu tur, bet tevi nepamanīju... neatpazinuKasiitiss wrote:sodein marupes iela bikiit pec 2 Rihy pabrauca preti ar Fordu.

tur kur tas brugis bija braucu tew preti ar sarkanu opel Combo karoch kolas vagjis kuram nedega veina acssRihy wrote:Braucu tur, bet tevi nepamanīju... neatpazinuKasiitiss wrote:sodein marupes iela bikiit pec 2 Rihy pabrauca preti ar Fordu.

VW Golf III GTI