tolx wrote:uz otrā piecīša pilnīgi lietojams stikls,pa kam,tur arī ISO 3200 normāla bilde nāk ārā,ja pasēž,tad arī ISO6400 lietojams.
ne jau nu kāzas ar 350D bildēs...
Es savas pirmās kāzas ja nemaldos arī ar 350d nobildēju, uz otrajām jau biju sev sarūpējis savu mūža mīlu
es ar vienas kāzas nodevu ar 350D
klāt bij 24-70 un 70-200 2.8 abi
vēl BG-E3 un 430EX
vietējais fotogrāfs kam maksāja vēl naudu nāca ar mani draudzēties
šitais komplektiņš ir labs
Patiesību sakot, es varu tūlīt un tagad uzlikt visu šito uz 350d
Hmm .. interesantas lietas rakstat par to 28-300 ...
Kādam viņš ir ? Vajadzēs, kādu pleneiriņu sarīkot
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
tolx wrote:uz otrā piecīša pilnīgi lietojams stikls,pa kam,tur arī ISO 3200 normāla bilde nāk ārā,ja pasēž,tad arī ISO6400 lietojams.
Es savas pirmās kāzas ja nemaldos arī ar 350d nobildēju, uz otrajām jau biju sev sarūpējis savu mūža mīlu
vēl BG-E3 un 430EX
nu par to naudu var nopirkt 2 augstākminētos stiklus
tākā nevienc normāls un pie pilnas saprašanas nepirks stiklu kas der tikai saulainam laikam
Alien wrote:
tākā nevienc normāls un pie pilnas saprašanas nepirks stiklu kas der tikai saulainam laikam
gudrītis.. ļoti labs reportāžas un ceļojumu stikls. Kvalitāte kā jau L stiklam, un tie, kas pērk šādu stiklu, par f5.6 @ 300mm neuztraucas
vēl BG-E3 un 430EX
Man ir gan 24 - 70 gan 70 - 200, abi ar 2.8
PM vai 29764007
screwy wrote:Man vēl viens jautajums, kas īsti ir tas VR objektīviem? Attēla stabilizācijas kkāda? Un ko viņa dod?
Tā ir attēla stabilizācija. gluži kā IS (image stabilizer) canon objektīviem. Iespēja pie mazākiem slēdža laikiem dabūt kvalitatīvāku attēlu, bet visiem lētā gala objektīviem tas IS un VR ir diezgan abšaubāms.
Alien wrote:
gudrītis.. ļoti labs reportāžas un ceļojumu stikls. Kvalitāte kā jau L stiklam, un tie, kas pērk šādu stiklu, par f5.6 @ 300mm neuztraucas
tas kas pērk tādu arī naudu neskaita
zato krāns uzreiz pa pusmetru garāks
Pa brīvdienā uzlauza dzīvokli un nozaga fotoaparātu CANON EOS 40D ar objektīvs EF 28-135 IS USM, zibspuldzi 430EX, somu un karšu lasītāju, vis smuki stāvēja somā.
Ja kādam piedāvā iegādāties, vai kautkur pamana, tad būtu pateicīgs par jebkādu informāciju.
tiku pie 28-70 2.8 sigmas pa ēbrejisku ciparu - pēc Nikon 3.5-4.5 18-70 fokuss tāds patizls un par asumu ar pagaidām neesmu sajūsmā , bet nu cipars labs, der arī uz FF, ja kas aizies
Pauliic wrote:tiku pie 28-70 2.8 sigmas pa ēbrejisku ciparu - pēc Nikon 3.5-4.5 18-70 fokuss tāds patizls un par asumu ar pagaidām neesmu sajūsmā , bet nu cipars labs, der arī uz FF, ja kas aizies
Apsveicu, esi nopircis sigmu
Rihy, tev var pastāstīt kā cīnieties ar asuma problēmu
PM vai 29764007
nu moš tas arī no kameras atkarīgs, ar D200 pustumsā arī meklējās un fokusējās, pie f4 jau ir ass, f2.8 gan tāds pamīksts, jāpamēģina gaišā laikā ar iso 100
Pauliic wrote:nu moš tas arī no kameras atkarīgs, ar D200 pustumsā arī meklējās un fokusējās, pie f4 jau ir ass, f2.8 gan tāds pamīksts, jāpamēģina gaišā laikā ar iso 100
hmm ... vai šis objektīvs tiešām ir labāks par to, kas tev bija ?
PM vai 29764007
Diffraction is normally viewed as a problem in photographic lenses, causing light scatter at small apertures. Canon is the first, and so far the only, lens manufacturer to use diffractive optics to focus light. The diffractive element contains embedded optical plastic parts with a series of moulded concentric rings which bend light more steeply than conventional refractive lenses. The first DO lens produced, the 400 DO, had two of these but for a zoom lens, where the angle of light passing through varies with focal length, a third was needed with an air space. A major advantage of a DO lens group is that chromatic aberration is reversed compared with normal refractive elements so by combining both types, chromatic aberration, the major cause of loss of sharpness at long focal lengths, can be almost cancelled out.
What was the optical performance like in real life photographic situations? In bright light, with the sun above or to the rear, sharpness and colour saturation were good, even at full aperture. On a variety of subjects the fine detail revealed after light USM (200%, 0.3 pixels) was impressive. However I soon started to notice a dreamy quality to some of the photos, especially around white subjects, when photographing into the light. Even using the lens hood I got substantial multi-coloured flare when photographing into low light when the light source was just out of the frame. Highlights from water revealed obvious target-shaped discs. When I used a mirror lens many years ago I got to like the doughnut shaped out-of-focus effects and often framed pictures to maximise the effect. I found myself doing the same thing with this lens when photographing a sea bird colony. Out of focus areas also had a ‘broken’ quality with leaves sub-divided and fine details like grasses repeated.
So the lens is capable of high quality results in most lighting conditions but in back-lit situations, which I do a lot of, light scatter within the lens, almost certainly from the diffractive group, can lead to variable loss of quality. Heavier than normal Unsharp Masking can improve some of this as it increases the contrast at edges, where this dreamy quality is most obvious, but this should not be necessary in a £1,000 lens.
The focussing and image stabiliser performance was impressive. I took a series of shots of sea birds in (rapid) flight on a windy day on a cliff top. Using the Sport mode on the 10D the focus appeared to be able to stay with the bird, after the middle target locked on, even when the bird came straight towards me. The hit rate of the final images was even higher than it looked through the viewfinder as the lens kept tracking the birds during the exposure.
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8