Un sētniekam, kas aizdeva lāpstu...

Moderator: omulis
+1Xplod wrote:nav slikti ceļi , ir tikai nepiemērots transports![]()
![]()
Vajag viņčotramex wrote:Zoļika paglami ir vienkarhis Pizdjec, bet nu ar to taka rekijinaajos
bet nu parejas riigas ielas ir vienkarhsi zhopa, skruuveshu koleegja dzhipam vinchu nost un likshu Lupo prieksha savadak shama rati karajas gaisa regulaari :/ (nevis vinchosshanai bet lai ratus dabu pie zemees) jo ja taa blusa dabu sakjeri tad vis i kartiiba
tik velns sajuuta ka vish ir zemaaks par lielaako dalju "gludeklju" :/
pagashziem kkaa tik traki nebija
*Sicram wrote: Vajag viņčot
šis skatos noteikti būtu labāks
lej bākā un aizietLambertino wrote:Arī šodien man vis ir labi, gribu vēl
tad tomēr tas nezvērs, kas stāvēja tev priekšā nepalīdzēja, ja?freimo wrote:Paldies Vanaga kolēģim ar džipmašīnu, kas man gandrīz kaimiņš!!! Darba jums šodien netrūks...
![]()
![]()
Atvaino, nesapratu???rixis wrote:tad tomēr tas nezvērs, kas stāvēja tev priekšā nepalīdzēja, ja?freimo wrote:Paldies Vanaga kolēģim ar džipmašīnu, kas man gandrīz kaimiņš!!! Darba jums šodien netrūks...
![]()
![]()
vakar vnk stāstīji, ka kkāda fūre yev priekšā stāv un ir cerība nenoraktiesfreimo wrote:Atvaino, nesapratu???rixis wrote:tad tomēr tas nezvērs, kas stāvēja tev priekšā nepalīdzēja, ja?freimo wrote:Paldies Vanaga kolēģim ar džipmašīnu, kas man gandrīz kaimiņš!!! Darba jums šodien netrūks...
![]()
![]()
mnja... apdroshinaashanas gadiijumi notiksFocus wrote:aaraa liist lietus un ir -6... paši zinat kas tagad notiks