Un sētniekam, kas aizdeva lāpstu...
Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
Re: Braukšanas apstākļi
+1Xplod wrote:nav slikti ceļi , ir tikai nepiemērots transports![]()
![]()
Vakar ar ST knapi mājās tiku. Šodien ar pikapu kā kundziņs atbraucu. Labas ziemas riepas + augsta piekare un nekādu problēmu. Protams slīd, bet cita braukšana, ST visu ceļu pa sniegu velkas ar vēderu.
- Micuks
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Vot -2
Vēl šitā kādu dienu snigtu un tad tik ar amfībiju vai tanku izbraukt
Man žigulis diezgan augsts un riepas labas 8mm proķis un ar radzēm, bet tik un tā par lēzenu pacēlumu augšā netiek kamēr visu sniegu izspolē.......
Pagājušogad kad nebija ko tīrīt traķis brauca špāsēties, bet kad ir ko tīrīt neviena nav
Vēl šitā kādu dienu snigtu un tad tik ar amfībiju vai tanku izbraukt
Man žigulis diezgan augsts un riepas labas 8mm proķis un ar radzēm, bet tik un tā par lēzenu pacēlumu augšā netiek kamēr visu sniegu izspolē.......
Pagājušogad kad nebija ko tīrīt traķis brauca špāsēties, bet kad ir ko tīrīt neviena nav
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Vajag viņčotramex wrote:Zoļika paglami ir vienkarhis Pizdjec, bet nu ar to taka rekijinaajos
bet nu parejas riigas ielas ir vienkarhsi zhopa, skruuveshu koleegja dzhipam vinchu nost un likshu Lupo prieksha savadak shama rati karajas gaisa regulaari :/ (nevis vinchosshanai bet lai ratus dabu pie zemees) jo ja taa blusa dabu sakjeri tad vis i kartiiba
tik velns sajuuta ka vish ir zemaaks par lielaako dalju "gludeklju" :/
pagashziem kkaa tik traki nebija
šis skatos noteikti būtu labāks
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Wu-Ryder
1745Kg pašmasa, labas riepas un ne uzsākt, ne nobremzēt, ne pa joslām pārkārtoties nav problēma.
Viens mīnus gan ir tai ceļu netīrīšanai - vakar pāris plastmasas grīdas aizsargus nācās noplēst
Viens mīnus gan ir tai ceļu netīrīšanai - vakar pāris plastmasas grīdas aizsargus nācās noplēst

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
*Sicram wrote: Vajag viņčot
šis skatos noteikti būtu labāks
nu ja ta padomaa tad tada stilaa es varetu tikt paari pataisno kanaalinjam no Jelgavasielas uz darbu Mukuslas 41b
----
H6
H6
- Lambertino
- Alien
lej bākā un aizietLambertino wrote:Arī šodien man vis ir labi, gribu vēl
AR_159 
Šodien interesanti - dops no Ķekavas līdz apvedceļam neizbraucams bija - outlander 4wd nepalīdzēja - norakos.
Principā problēmas ir vietās, kur ceļš iet pa klaju lauku - tur saputina momentā. Naktī praktiski visi ceļi tika izšķūrēti, no rīta daudzi vairs atkal nebija izbraucami - stundas laikā sadzen sniega vaļņus 50+ cm augstumā.
Principā problēmas ir vietās, kur ceļš iet pa klaju lauku - tur saputina momentā. Naktī praktiski visi ceļi tika izšķūrēti, no rīta daudzi vairs atkal nebija izbraucami - stundas laikā sadzen sniega vaļņus 50+ cm augstumā.
Good morning? No such thing!
tad tomēr tas nezvērs, kas stāvēja tev priekšā nepalīdzēja, ja?freimo wrote:Paldies Vanaga kolēģim ar džipmašīnu, kas man gandrīz kaimiņš!!! Darba jums šodien netrūks...
![]()
![]()
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Tikko Centrs
CSDD
Spice
Jaunmārupe
Centrs
Visā visumā
Traucē tikai lēnie braucēji un kaitina vaļņi starp rissēm uz mazajām ielām - kamēr braucu, biju apņēmības pilns viņus visus iznīcināt braucot šķērsām pa viņiem
Vienīgi Android minētā problēma u Mārupe - Jaunmārupe ceļa, saputinātas reāli augstas kupenas vairākos posmos, kur apkārt lauki. It kā ar labām riepām un iemaņām pofig, bet tā pat dabūju pavingrot vienā tādā uzputinātajā - nācu kā parasti 100/110, divus riteņus palaidu padaudz uz ceļa labo pusi, kur citi jau bija iebraukuši pēdas un tur pat arī vārtījušies kupenās. AWD saved the day
Vienīgi Android minētā problēma u Mārupe - Jaunmārupe ceļa, saputinātas reāli augstas kupenas vairākos posmos, kur apkārt lauki. It kā ar labām riepām un iemaņām pofig, bet tā pat dabūju pavingrot vienā tādā uzputinātajā - nācu kā parasti 100/110, divus riteņus palaidu padaudz uz ceļa labo pusi, kur citi jau bija iebraukuši pēdas un tur pat arī vārtījušies kupenās. AWD saved the day
No quattro - no fun!
Atvaino, nesapratu???rixis wrote:tad tomēr tas nezvērs, kas stāvēja tev priekšā nepalīdzēja, ja?freimo wrote:Paldies Vanaga kolēģim ar džipmašīnu, kas man gandrīz kaimiņš!!! Darba jums šodien netrūks...
![]()
![]()
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
vakar vnk stāstīji, ka kkāda fūre yev priekšā stāv un ir cerība nenoraktiesfreimo wrote:Atvaino, nesapratu???rixis wrote:tad tomēr tas nezvērs, kas stāvēja tev priekšā nepalīdzēja, ja?freimo wrote:Paldies Vanaga kolēģim ar džipmašīnu, kas man gandrīz kaimiņš!!! Darba jums šodien netrūks...
![]()
![]()
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Ā, vakar pēcpusdienā sanāca braukt Centrs
CSDD
Centrs - ar vasaras riepām. Ar 4wd uz priekšu iet tīri ok, bet stājās gan tā ne visai. Bet nu jābrauc bija.
Good morning? No such thing!
-
ParaTr00per
mnja... apdroshinaashanas gadiijumi notiksFocus wrote:aaraa liist lietus un ir -6... paši zinat kas tagad notiks
Šodien, ap 9:00, uz Rīgu braucu!
ja neskaita to, kad kkāda sasaluša ledus kluča dēļ, kas mētājās otrajā joslā, sabiedēju pats sevi un XXX-Rīga autobusa vadītāju/pasažierus, vācoties kopā pa abām joslām, viss bija ok! Ceļš nosnidzis, bet braucams.
Braucam prātīgi!
+ iebraucot juglā, viens pasūds dikti centās tikt līdzi.
-- Pie luksofora uz berģu kalna šis mani apdzina... izslīdot cauri sarkanajam.
-- Tālāk šis brauc +/- prātīgi, bet Juglā šis izdomāja manevru atkārtot (Šķīb-slīd-apdzīšana pie sarkanā)
-- Līdz alfai biju šim jau krietnu gabalu priekšā, taču pie gājēju pārejas šis, atkal, savā elegantajā manevrā, man tika garām.
Ļoti veicās, kad šis visos gadījumos bija "pirmais" pie krusta + neviens šim netrāpījās ceļā... Skatāmies spoguļos un pievēršam uzmanību dupsī-slēdēt-gribošajiem!
Priecīgus Ziemassvētkus!
+ iebraucot juglā, viens pasūds dikti centās tikt līdzi.
-- Pie luksofora uz berģu kalna šis mani apdzina... izslīdot cauri sarkanajam.
-- Tālāk šis brauc +/- prātīgi, bet Juglā šis izdomāja manevru atkārtot (Šķīb-slīd-apdzīšana pie sarkanā)
-- Līdz alfai biju šim jau krietnu gabalu priekšā, taču pie gājēju pārejas šis, atkal, savā elegantajā manevrā, man tika garām.
Ļoti veicās, kad šis visos gadījumos bija "pirmais" pie krusta + neviens šim netrāpījās ceļā... Skatāmies spoguļos un pievēršam uzmanību dupsī-slēdēt-gribošajiem!
Priecīgus Ziemassvētkus!
Last edited by D'Karlo on 24 Dec 2010, 14:25, edited 1 time in total.