Vāveris W201
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Vāveris W201
Lakotam kokam špahtele pieļaujama tikai minimālos, nemanāmos daudzumos. Tev tur dažādu šķirbu un plaisu vairāk, kā saprašana. Iesākumā lielajās šķirbās saspied PVA līmi un kārtīgi savelc ar spīlēm, lai nokalst. Kur nevar saspiest, sadabon riekstkoka našfinieri un uz līmi stūķē iekšā šķirbas, tikai tad meklē špahteli.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Vakar plus mīnuss saliku visu pa vietām, iepirku bojātās detaļas, tik spidometra trosītei izskatās bojājums ir kārbas galā, pagaidam nav kur palīst apakšā zem auto, tapēc par to domāšu vēlāk, bet pečkas ātrumkārba nomainīta.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Izskatās pēc kārtīga "brauc un remontē".
Vienmēr esmu par šo domājis - vai tik tiešām vecie auto ir mūžīgie konstruktori? Vai arī labiem kārtīgiem cilvēkiem ir jānovērš katrs sīkums, kamēr lauķi mauc ar makrofleksi sliekšņos un dīzeļa kannām salonā
Vienmēr esmu par šo domājis - vai tik tiešām vecie auto ir mūžīgie konstruktori? Vai arī labiem kārtīgiem cilvēkiem ir jānovērš katrs sīkums, kamēr lauķi mauc ar makrofleksi sliekšņos un dīzeļa kannām salonā
Otrais variantskarlis wrote:Izskatās pēc kārtīga "brauc un remontē".

Senos laikos man opis sesto žiguli tā skrūvēja. Kaut vai salonā kkur kkas sāka grabēt, bija uzreiz problema janoverš.

- rihards333
- Has thanked: 0
Pavasara sakopšanas darbi skāruši arī MB. Pa šo laiku izieta TA, samainīts priekšējais stikls, uzlikts atjaunots ģenerātors, pieremontēta ritošā pēc ziemas braukšanas, pasūtīts jauns priekšējais labais spārns, un jauns priekšējā bampera moldings. Sagaidīšu detaļas un tad jau arī jāpošas uz krāsošanu, pie viena jāpielabo visus sīkos kasjakus.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Tev kāds no SSa piezvanija ? 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Divi ir zvanījuši, viens piedāvāja maiņu, viens šodien bija skatīties :O Saskrēja čuras galvā un sagribējās, kaut ko lielāku no MB klasikas.*Sicram wrote:Tev kāds no SSa piezvanija ?
Last edited by Vāveris on 13 Mar 2013, 22:43, edited 1 time in total.
- *Sicram
Oho !Vāveris wrote:Divi ir zvanījuši, viens piedāvāja maiņu, viens šodien bija skatīties :O*Sicram wrote:Tev kāds no SSa piezvanija ?

SKan labi !
Pret ko piedāvāja mainīt ? Garāžu, sporta zāli ?

PM vai 29764007
PM vai 29764007
Ņemsi W124 vai pat W123?
Par W201 neesmu bijis starā-liekas par šauru, toties par W124-gribu tādu. Braukts ir ar dažādiem Mercedes, bet W124 man ir paticis visvairāk, ko es varu pavilkt. Vēl tikai jānopērk, bet nevaru izdomāt kādu formu-kupeju, sedanu vai pat universāli. Ļoti atvainojos par
Lai izdodas iecerētais.
Par W201 neesmu bijis starā-liekas par šauru, toties par W124-gribu tādu. Braukts ir ar dažādiem Mercedes, bet W124 man ir paticis visvairāk, ko es varu pavilkt. Vēl tikai jānopērk, bet nevaru izdomāt kādu formu-kupeju, sedanu vai pat universāli. Ļoti atvainojos par

Lai izdodas iecerētais.

- *Sicram
Cik maksājas abas daļas ? 

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- *Sicram

PM vai 29764007
PM vai 29764007