OTRĀ DAĻA: ĶIBELES
Tātad, auto mājās, laiks izpētīt ko esmu nopircis.
Pirmā lieta - kā jau iepriekš teicu, degviela tek uz izpūtēja.

Paceļu aizmugurējo beņķi, atveru lūciņu (kur visas skrūves bija fingertight) un saktos ka arī tas lielais plastmasas riņķis, kas nostiprina filtra korpusu arī ir fingertight.

Pievelku, noslauku, izbraucu riņķīti - nekas vairs netek.
Pieslēdzu kompi, nodzēšu kaudzi ar kļūdām, kas bija sametušās dēļ beiga aķīša. Egle panelī pazūd, paliek pārsteidzoši maz visa kā. Pa lielam kļūdas par audio komunikāciju (jo ielikts kkāds panasonic mafons ar ekrānu, kur HDD atradu japāņu multenes un japāņu šlāgerus), Fuel level sensoriem (par šo mazliet vēlāk) un vēl kaut kas tur.
Aizbraucu piereģistrēt auto, šoreiz viss safe un auto atkal ir EU pilsonis. 5 dienas var vizināties un jāgatavojas skatei.
Attiecīgi pēc pirmā normālā testdrive un izpētes izveidojas darāmo darbu saraksts:
Steidzamās lietas:
1. Riepas sakaltušas un kantainas, pie 70kmh tāda vibrācija, ka liekas ka ritenis aizlidos pa gaisu.
2. Lukturiem vajadzētu būt uz otru pusi (jo Japānā tač RHD satiksme).
3. Neiet degvielas līmeņa devējs
4. Atslēgai pults nestrādā
5. Kondiška neiet
Long term lietas:
1. Jākrāso jumts, spoguļu uzlikas, priekšas bamperis
2. Jāmaina gumijas durvīm, ap logiem
3. Jāuzfrišina salons - vietās kur vairāk human slime bijis, saules ietekmē ādā izveidojušās plaisas.
4. Jāieliek oriģinālais mafons kautkāds
5. Neiet keyless
Sāku ar vienkāršāko - samainu atslēgas baterijas. Nekas nemainās.
Tad aizbraucu uz riepu servisu. Tā kā gribas 3 dienu laikā iziet skati ņēmu to kas bija uz vietas - priekšā kkāds Michelin PS4, aizmugurē jaunas LingLong DieLikeAHero. Pagaidām saies, tad jāsazīmē kkāds jauns mišelīns all around.
Pie viena arī uzpildam kondišku. Spiedienu tur, bet iekšā neslēdzas. Kurwa, jārok dziļāk.
Braucot mājās beidzot varēju sākt izbaudīt to auto jo vairs nebija žostkā vibrācija

bet par sajūtām vēlāk.
Aizbraucu mājās, domāju kas ar to kondišku. Skatos kļūdas, nav nekā saistīta. Tad GG ieminējās, ka meršiem esot kkāds safemode kas ierubās ja spiediens par mazu. Sākumā skatījos kkādus indusu video ar kkādu ctrl alt delete kombinācijām spaidot klimas pogas, bet nekas nesanāca. Tad izdomāju prikola pēc nodzēst kļūdas tam modulim ar launchu (kgan nekādu kļūdu nebija) un bam, bingo - kondiška ieslēdzas un pūš aukstu.
Tikmēr sāku meklet LHD lukturus. Tā kā man vajag arī durvju gumijas un vēl šo to radās doma noprikt donoru, ko man viens cilvēks kā reiz piedāvāja. Taču tad cilvēks ar mazliet lielāku IQ kā man (atkal shoutouts GG

) ieteica paskatīties, kas man tur vispār stāv par lukturiem. Piebraucu pie sienas - skatos lukturiem taisnais stars. Atcerējos, ka pirms tam meklējot info par to kā un vai ir iespējams partaisīt lukturus no RHD uz LHD uzdūros infai, ka mersim ir tāds "tourism mode" switch lukturos, kas ļauj ieslēgt taisno staru. Paurķējos lampās ar pirkstu (links uz OF PM), atradu slēdzi un BINGO - LHD stars
Veiksmes taifūns so far, ne? Lasi tālāk, būs vēl.
Bakstoties ar lukturiem pamanīju ka pasažiera puses lukturis strādā kaut kā neloģiski.
Xenons iedegas tikko kā pagreiz aizdedzi (pat ar izslēgtām lampām), tālais nedeg, pagreiziens nedeg, migla nedeg. Pirmā doma - kaut kur gļučī GND. Atrodu vietu kur grounds no lukturiem iet pie kuzava - neizskatās traģiski, bet termināļi ir bish nokorodējuši. Satīru visu, nekas nemainās.
Tad sekoja zinātiskā pētniecība 2 dienu garumā (kur again GG aktīvi pieslēdzās) par to kā pie velna viņam strādā lukturi. Long story short, Mersim ir trīs SAM, jeb Signal Acquisition Module bloki kas savā starpā runājas caur CAN līniju. Apparently mersim tie SAM moduļi regulāri noslīkst/failo dēļ kā var rasties visādi elektrogļuki. Secinu, ka par pasažiera lukturi atbild pasažiera SAM (SAM-P, N10/11 bloks), kas dzīvo pasažierim pie kājām zem tepiķa salonā. Skatos arī, ka Launch rādā, ka Pasažiera SAM ir not installed.
Domāju sha jāņem ārā krēsli, jāceļ paklājs, jāgriež ar nazi zem pečkas (bmwthings) bet mersis par visu padomājis - tur ir atsevišķš paklāja fragments, kuru var pacelt neko nejaucot
Apskatos - štekeris ideāls, nekādu mitruma pazīmju, barošana pienāk. Atjaucu vaļā, iekšā arī viss kā jauns. Pasažiera SAM kontrolē arī citas auto funkcijas, kuras man strādāja. Domāju okay, problēma kaut kur citur.
Tā kā man neiet arī Keyless, Degvielas līmeņa devējs utt izdomāju apskatīties arī šofera SAM (kurā ir integrētā drošinataju kaste). Bish jebļa sanāca, lai tiktu klāt, bet arī to atverot viss bija ideāli uz aci - ne smakas no mitruma, korozijas utt.
Sāku domāt, ka problēma drošivien ir CAN līnijā, bet es CAN'T.

Pirms līst kaut kur dziļāk domāju prikola pēc pamēģināt citu SAM-P moduli. To caur rrr sazīmēju tepat Jelgavā pa 11 eur

Piespraužu un BINGO again - viss strādā kā nākas un pat nebija jākodē
Kad lukturi sataisīti, riepas samainītas, degvielas leaks novērsts varēju doties uz tehaču. Tehačā viss pa nullēm
Tad sāku meklēt kas par ķibeli kāpēc neiet degvielas līmeņa devējs. Launch rāda kļūdu par abiem devējiem - gan labās puses, gan kreisās (kas liekas diezgan unlikely, ka abi nosprāgst reizē). Nolēmu pamērīt ar multimetru pie štekera. Mašīnas galā grounds pienāk, bet bākas galā mērot abiem dačikiem open loop. Atskruvēju korķi, pavilku ārā un ieraudzīju, ka te kāds bijis jau pirms manis.
Mersim karoch tie līmeņa devēji nav kā atsevišķās komponentes, bet vienā pusē nak intergrēti degvielas sūkņa korpusā, bet otra pusē - degvielas filtra korpusā. Degvielas sūkņi izskatās tikko ielikti jauni, bet degvielas filtra korpuss izskatījās izvilkts no pamoikas. Leibls vēsta, ka ražots 2007 gadā (auto man 2003), bet visi vadi briesmīgi ar nodrupušu izolāciju, kautkādi homemade savienojumi, trubas aizstātas ar citām (paldiesdievam nebija izšķīdušās benzīnā vēl), groundi norūsējuši utt.
Sapratu, ka jāmeklē jauna visa tā uzparikte, kas izskatās apmēram šādi:
https://cdn.autodoc.de/thumb?id=1898570 ... v=94077992
Paskatos jaunu aftermarket īsti dabūt nevar, jauns OEM dārgs un ilgi jāgaida. Nopriku lietotu, labā stāvoklī pa 150 eināriem. Nomainīt sanāca čakars, jo nācās ņurkot bākā līdz elkoņiem, bet beigās viss uguns - pāris stundas un nelielu atindēšānos vēlāk degvielas dačiks funkcionē
Tad šodien aizbraucu uztaisīju jaunu atslēgu, tagad arī atslēgt var ar pulti. Sanāk man atslēgai bija nosprādis RF modulis nevis kkādi bloki/antenas uz auto.
reku bik izdedze (čakars tīt un piegādāt kvalitatīvu video kontentu vienlaicīgi, ja nav kas nofilmē):
https://youtube.com/shorts/CXOxJ7gxYOA? ... 09B458-fvG
Karoooooooch lielākā daļa no ķibelēm atrisinājās ar absolūti niecīgiem ieguldījumiem un uz doto brīdi palicis pa lielam tikai savest kārtībā kosmētiski.

Rīt plānoju uztasīt apkopi un paskatīties eļļas filtrā, mosh būs kontents atkal.
NĀKAMAJĀ SĒRIJĀ FILOSOFINGS NENORMĀLS BMWŠŅIKA EKSORCISMS